Merhabalar,
Webley Patriot 6,35 ve Hatsan Mod 90 tüfeğimde kullanmak için Dampa ayak ve Red Dot almayı planlıyorum. Patriotum 1. nesil ve Hatsan Mod 90 tüfeğimde yaklaşık 10 senelik bir tüfek fakat daha kundağında ve metal aksamında bir tek çizik bile yok çünkü ilk tüfeğimde ve oldukca titiz bir insan olduğum için çok iyi baktım ve bakımlarınıda aksatmadım. Sağolsun o da bana hiç ağrıza çıkartmadı : ). Gel gelelim Hatsan ların birçoğunda olduğu gibi gez ve arpacık sisteminde sorun var ki bir türlü sıfırlama yapamıyorum ve hep yukarı atmakta ısrarlı bizim emektar. Bu sebepten ötürü hem Hatsan mod 90 hemde patriotumda kullanmak için;
sideprensi07 nickli arkadaşımızın konusundaki red dot dan almayı planlıyorum
bu red dot acaba Patriot ve Mod 90 tek başına kayma yapar mı? Eğer yaparsa sportsmatch da incelediğim bir dampa ayak almayı planlıyorum ilerde dürbüne geçersem bu ayağı tekrar kullanabilirim diyerekten şunu buldum;
[Resim Engellendi: http://i1005.hizliresim.com/2010/5/11/4948.bmp]
1" - 25,4 mm çaplı dürbünler içindir. Ayak genişliği 9-11 mm
tabii bu dampa ayak olmadan red dot tek başına tüfek üstünde durabilecekse eğer alma gereğide duymam malum biraz tuzlu. Ama alın ilerde tekrar dürbünle kullanırsınız ve iş görür derseniz alabilirim.
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Hayırlı akşamlar ...