Merhaba!Artık bende at44wx-10 alarak pcp dünyasına girmiş bulunmaktayım.umarım hiçbir sorun çıkmadan uzun süre kullanırım.Herkese isabetli atışlar
YENİ SİLAHIM AT44
-
xccc -
13 Mayıs 2010 15:07
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız atışlar.
-
Hayırlı olsun. Kazasız ; keyfili atışlar.
-
hayırlı olsun olsun kardeşim.kazasız belasız atışlar dileğiyle sağlıcakla kal
-
hayırlı olsun darısı benim başıma
bu silahın 350 tl yede satılanı var tavsiye edermisiniz
-
Hayırlı olsun,iyigünlerde kullanın.
-
iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim.Bu tüfekler hakkında yorum yapmak için çok tecrübesizim hts375 seni yanlış yönlendirmek istemem.Bu işi iyi bilenlere sorarsan daha tatmin edici cevaplar alabilirsin.umarım istediğin silahı alırsın en kısa sürede
-
yenı sılahınız hayırlı olsun
-
iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim.Bu tüfekler hakkında yorum yapmak için çok tecrübesizim hts375 seni yanlış yönlendirmek istemem.Bu işi iyi bilenlere sorarsan daha tatmin edici cevaplar alabilirsin.umarım istediğin silahı alırsın en kısa sürede
teşekkür ederim arkadaşım ustalar yardımcı olurlar
sanada kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmanı temmeni ederim
silahı şeytan değil insan doldurur
-
teşekürler herkese
-
silahı şeytan değil insan doldurur
Atasözüdür ve anlatım itibariyle, insanın doldurduğu silahtan farklı bir anlama gelir. Akılda tutmakta fayda vardır ki bu güne kadar gelmiş. Atasözlerini yabana atmayalım.
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar
-
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsın inşallah
-
Güle güle kullanın.
-
hayırlı olsun, ben de ilk pcb lere hatsan la başlamıştım fiyatına göre güzel tüfek bence. İsabetli atışlar
-
çok teşekür ederim değerli yorumlarınız için
-
hayırlı olsun keyifli atıslar
-
Hayırlı Olsun
-
Güle güle kullan...
-
Arkadaşım hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullan
-