peki gamo dan vazgeçtim 1000 tl de bütçem var diana mag. 460 bide 350 mag. var hangisi sizce aslında biraz daha zorlayıp airking mi almalı?
seçim! Hangi Diana
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Biraz daha zorlayıp Pcp almalı.
-
Ya da hiç zorlamadan AT44 alabilirsiniz ve tüm ıvır zıvırı, yani bu benim görüşüm ,illa AT44 alın diyemem sonuçta giriş için son derece iyi bir seçim olabilir.
-
At 44 mu valla bende onu epey dusundm ama onu acaba yerlı sacmayla kullanablrmyz
-
Bence Diana'yı da yerli saçma (pellet ) ile kullanma !!
-
bence yaylı, pcp farketmez, sadece 10m civarı atmayacaksanız yerli hatta gamo dahi pellet kullanılmaz. insanı tüfeğinden soğutur.
-
Diana 350 Magnum 4,5 mm kullandım.Çok güçlü ve isabetli bir tüfekti.Ancak yaylıların ürettiği enerji PCP ler kadar yüksek değil.Yaylıda genelde 4,5 mm tercih edilmesi gerekiyor.Çap mutlaka 5,5 mm olacaksa sadece Dianada Model 48-52 veya 54 Air King seçilebilir.Bu üç model haricinde Dianada ve alternatifi Weihrauchda 4,5 mm tercih edin.İsabetlilik açısından genel bir kanı daha var o da sabit namlu olması.Bu durumda Diana 460 Magnum ve Weihrauch HW 97K tercih edilebilecekler arasına giriyor.Sonuçta zevkler tartışılmıyor, size hangisi yakın kelirse en iyi odur.İsabetli atışlar dilerim.
-
Diana uygun fiata diana 460 magnum satıyorum.
bu ilani bir inceleyin derim.. -
Yıllarca Diana Mod 54. kullandım. Çok isabetli ve kullanımı zevkli bir tüfektir. Tek olumsuz yanı dürbünle beraber 5 kg'ı geçen ağırlığıdır. Ancak PCP aldıktan sonra Şahinden inip Ferrariye binmiş gibi oldum. Diana 54 hiç zevk vermemeye başladı bende sattım.
Diyeceğim o ki, madem 1000 TL bütçeniz var, ya AT44 yada uygun fiyatlı başka marka-model 2.el PCP alın derim. İnanın pişman olmazsınız.
-
Ayrıca yeni thumbhole kundağın ergonomisi bence başarılı olmamış. Tetik çok ileride kalmış.