Alper'le anlık bir planlama sonrası az sonra mini bir buluşma gerçekleştirmek üzere Paintsign'a doğru yola çıkacağız. Arzu edenleri bekleriz.
1 aylık aranın acısını fena çıkartıyorum.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Alper'le anlık bir planlama sonrası az sonra mini bir buluşma gerçekleştirmek üzere Paintsign'a doğru yola çıkacağız. Arzu edenleri bekleriz.
1 aylık aranın acısını fena çıkartıyorum.
ben geleme(z)dim
keşke gelseyin abi acaip keşifler yaptık. eblemis ayrıntıları acıklıcaktır
haftaya gider bakarız, biraz sapa ama 100m rüzgarsız grupman yapabilmek güzel olur
Fırtına vari rüzgarda bile atış yapabildik yeni bulduğumuz mekanda.
Biraz emek istiyor ama harika bir yere dönüşebilir.
Hayırdır Evren Aski'nin beton su borusu falan mı bulduğunuz, içinde sürünüp atış mı yapıcaz
100 metre kapalı alan. İki katlı. Bahçesi sayılabilecek 150metre açık alan ile birlikte. Açık alanın sırtında 6-7metre yükseklikte taş duvar var, arkası korunaklı. Fazla ayak basılmamış, bakir bir mekan. Pazarlık olur.
Biz talip olursak kıymete biner
Malum "Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür ela gözlü olur"
Onu da konuşmadık değil Alper'le. Yine de denemeye değer bence.
birde oraya araçlar/kalabalık vs gidip-gelmeye başlayınca meraktan misafirlerimiz olabilir ve emniyet güçlerine falanda haber verenler olabilir.
Abi mekan etrafı kapalı, yola uzak ve gözden ırak bir yer. Araç girişi biraz zor ama aslında o zorluk meraklı misafirlere engel olması açısından bir avantaj aynı zamanda.
Daha doğrusu yola çok uzak değil ama yoldan görünmüyor.
50 lira vereyim
Ağaya beleş.