ben yarın sabah mekanda olurum, kimler gelebilir?
19 Mayıs Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
ben yarın sabah mekanda olurum, kimler gelebilir?
Bende uğrayabilirim.
-
Bende uğrayabilirim.
aa süper, kaç gibi uğrayabilirsin abi?
-
- Resmi Gönderi
aa süper, kaç gibi uğrayabilirsin abi?
Öğleye doğru orada olurum sanırım.
-
Musait olursam bende geleceğim...
-
yaz abi benide nikko ya sıfırlama yapmak lazım.
count me in
-
Kamuran ve ben, yarın saat 06:00-07:00 arası karanlık sanatlar eğitiminin bir parçası olarak, 2. çamlıkta meditasyon yapacağız. Ruhunu arındırmak isteyenler buyursunlar.
-
karanlıklar prensi olarak benide aranıza alırmısınız. benim ruhum hiç aydınlanmıyo
-
bendeki plaklar bitti bu arada .
-
bendeki plaklar bitti bu arada .
Senin için plağa gerek var mı? Önce bir boş atış sonrasında boş fişek kovanına devam
Yarın 12:30 da büyük oğlumun basket maçı var (bu turnuva da nereden çıktıysa) o yüzden çok erken gelir çok da erken ayrılmak zorundayım. İnşallah bir ara denk getirebilirsem Mustafa abi seni de görmek isterim.
-
abi ben plak olayını havaya 3 tane atıp vurmak için söylemiştim. yarın takozu çıkarıp 4 yapıcam. hatta zorlayıp rıfat abinin tüfeğiyle 5 i 6 yıda deneyebilirim. daha fazlası elime sığmıyor zaten ellerim küçük kalıyor. zaten dünya rekoruda 10
-
Benim gelmem zor size iyi eğlenceler.
-
Konu karanlık olunca işler değişir,gece vardiyasından çıkar gelirim, sabah köründe çamlığa.
@Cephanelerimi taşıma konusunda desteğini esirgemeyen Alper'in de, Gençlik ve Spor Bayramını şimdiden kutlar ve teşekkür ederim.
*** Yav şu buluşma müsabakaları telefonlarımıza mesaj olarak gelsede tüm team üyelerinin haberi olsa bu işin bir server'ı kurulsa.neyse aidatı GSM faturasına yansıtılsa. çokmu istedim acaba 19 Mayıs buluşmasını son dakika şans eseri gördüğüm için mühimmatsız yakalandım
-
Sabah saat 09:00 gibi ordayım. Scubamıda aldım geniş geniş atış yapıcam valla . Saygılar, görüşmek üzere...
-
Mustafa abi bugün yola çıkmış, yani yarın uğrayamayacakmış.
-
bende gelmek istiyorum.
-
Ee geeellll
-
şu an yağmur yağıyor
-
tolga yarın hava durumu nasıldır bozar mı delikanlıyı???
-
Sağanak yağış bekleniyor.
-