silahınız hayırlı olsun isabetli atışların tadını cıkarın
Sabahleyin Kapımı Bir Esmer Çaldı.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı uğurlu olsun Haydar kardeşim,bir sen kalmıştın eskilerden pcp tüfek almıyan şimdi oldu
-
Arkadaşım hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Saygılar
-
Güle güle kullanın
-
haydar kardeş nasıl olduda canım dianaya kıydın diana 460 magnum deyince sen aklımıza geliyordun artık senin yerini ben alıcam galiba
şaka bir yana yeni tüfegin fx t 12 hayırlı olsun çok isabetli bi karar verdin güle güle isabetli kazasız atışlar dilerim darısı benim gibi pcp si olmayanlara -
Çok iyi alışveriş hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
haydar kardeş nasıl olduda canım dianaya kıydın diana 460 magnum deyince sen aklımıza geliyordun artık senin yerini ben alıcam galiba
şaka bir yana yeni tüfegin fx t 12 hayırlı olsun çok isabetli bi karar verdin güle güle isabetli kazasız atışlar dilerim darısı benim gibi pcp si olmayanlaraValla maddi durumum elverse danayı da bırakmazdım ama artık devir pcp devri.
-
Hayırlı olsun Haydar abi, kazasız belasız kullan.
-
haydar kardeşimin adına bende çok sevindim. isabetli ve düzgün bir karar almışsın .
-
Kazasız, belasız atışlar. Bu arada bizde darısı olmayanların ve olmasını isteyenlerin başına diyelim ...
-
hayırlı olsun, gerçekten çok güzel bir seçim.
-
Hayırlı olsun Haydar Kardeşim. Çok isabetli bir seçim olmuş. Kullandıkça bunu daha iyi anlayacaksın.
-
hayırlı olsun. hafifliğiyle de çok büyük avantaj sağlayan bir silah.
-
Haydar abi hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.
-
Hepinize teşekkür ederim.Kullandıkça beğenim artıyor.
-
ilk fırsatta bende alırmıyım ki
-
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın.
-
bende pcp almak istiyorum ama kararsızım 500 tl param var ne alsam alsam da buradan temiz olurmu endişeliyim
-
Kazasız Belasız Hayırlı ve İsabetli Atışlar Dilerim.Hayırlı Olsun.
-
merhaba bişey sorcam bendede gamo cfx var 2 aylık üzeründe gamo 3x9x40 dürbün 5.5 cal. ve daha bir aylık gamo socom tactical 4.5 üzeründe 3x9x50 gamo dürbünü var anladığım kadarıyla mustafa bey takas yoluyla tüfek satışı yapıyor nasıl ulaşabilirim mustafa beye yardımcı olursanız sevinirim
-