hatsan at44-10 long barrel almaya karar verdim gibi.ama hala biraz tereddütlerim var.100 metrede acaba etkili ve isabetli atış yapabilirmi ? bu tabiki biraz banada bağlı . 100 metrede soda şişesini kırabilirmiyim mesela ?stabil olurmu atışlarım?
hatsan at44-10 long barrel ile acaba 100 metrede ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Vurabilirsen kırarsın.
-
Vurur Evren Vurur
Biz denedik vuruluyor,gayet te güzel kırar şişeyi.
-
vurmayı başarabilirsen kırılacağını düşünüyorum....
-
Peki 150 m de kırarmı?sadece merak
-
Kırar.
Çoğu PCP 100-150metre mesafede isabet ettiği şişeyi kırar. En son kafasi Alper'le S410-SL pcplerimiz ile sert rüzgarda 136 metrede bir sürü şişe kırmışız. Şişeler o kadar kolay kırılıyordu ki mesafenin o kadar olduğunu farketmemişim bile. Daha sonra saydığım adımlar aklıma gelip Google Earth'den mesafeyi teyit edince ben de oldukça şaşırdım.
Daha önce yine S410-SL ile 200 metreden şişe kırmışlığımız da var AnkaraTeam'de. -
tebrikler
-
peki bu hatsan long barrel ile 100 metrede isabetli atabilirmiyim??dogru söylüyosunuz önce hedefi tuturmak lazım sonra tahribat.
-
şanslıysanız ve size güzel bir ürün rastlarsa hem isabetli hem hesaplı bir silahınız olur, kaliteli bir yaylı (hw, diana vs) ile bile 100metrede bir şişeyi rüzgarsız havada rahatlıkla vurabilirsiniz.
-
sizce bu hatsan at44 uzun namlulu yu alıyım mı? nasıl olur isteklerimi karşılarmı *yoksa dediğiniz gibi bu iş şans işimi ?
-
100metrede istediğinizi ikiside yapar, long olan daha güçlü ve daha büyük tüpü var. tercih sizin...
-
hatta long fazla güçlü bir silah.benim ilk pcp silahımdı. krono ölçümleri fazla yüksekti. long a regülatör takıp bide 900 fps ye ayarlanırsa bence güzel iş çıkarır bozuk olmadığı zamanlarda
-
fazla güç derken kontrolsüz güç mü demek istiyorsunuz?100 metrede isabet ve tahribat için namlu çıkış hızı ne kadar olmalı? bir de fazla hız isabet kaybı yaparmı ? ve bu fazla hızı ağır pelltler ile çözemezmiyiz?
-
Fazla hız özellikle 1050fps'den sonrası isabet kaybına yol açar ve evet ağır pellet kullanarak hızı düşürebilir ve enerjiyi artırabilirsin.
-
merhaba
at44 long bilmiyorum ama ben at44-pa kullanıyorum ve son derece memnunum yüz metre ve 130 metre arasında çok soda şişesi patlattım çok daha uzaklardada vurabilirsen yine patlatacağına inanıyorum ben daha uzagını denemedim. -
Dün yaylı tüfek ile 90-100 metrede oldukça isabetli atışlar yaptım.Hiç pcp kullanmasamda,at44 ile çok daha kolay ve isabetli atışlar yapabileceğinizi düşünüyorum.
Ayrıca at44 long ile yapılan sıkı grupmanlar da görmüştüm.
-
ben de almayı düşünüyorum
-
Arkadaşlar, yaklaşık 1 ay kadar önce AT44-10 Long pcp aldım. Gayet güzel ve rahat bir pcp. Atış yapıpta beğenmeyen olmadı. Diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi 100-150 metre aralıklarında performansı gayet tatmin edici ( tabi hedefi vurabilme becerisine sahipseniz ). Sıfırlamanız ve pelet seçiminiz uygun olursa, bahsettiğiniz mesafelerde başarılı olursunuz. Ayrıca moderator kullanmak isterseniz Yatagunda satılan moderatorler gayet uygun bir seçim olur. Saygılar...
-
moderatör silah performansında azalma yaparmı acaba?