valla derslerden zaman olsa coksey yapmak isterim,gidip bakicam ama,bende merak ettim,yanliz hava silahlar icin bir bölüm yok galiba videodan anladigim kadariyla.Hatsanin verdigi rakamlar sisirme olmasin sakin,benim fotograflarindan gördügüm kadariyla bu tesiste 100.000 ve üzeri silah yapmak ayri bir beceri.büyük sermayelerle cirolarla üstelik piyasaya daha iddiali ürünlerde sunabilirlerdi
Almanyadaki dev silah alışveriş merkezi ve atış poligonları
-
nehuse -
26 Mayıs 2010 00:33
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
iddialı ürün = fazla maaliyet = fazla fiyat.
-
mükemmel olmuş .. aynı anda dört kişi izledik dördümüzünde dili tutuldu.. mükemmel..
-
Helal olsun hatsan . bravo valla ülkeye girdi sağlıyor. bide bize sattıkları silahları az girdirseler .....
-
Helal olsun hatsan . bravo valla ülkeye girdi sağlıyor. bide bize sattıkları silahları az girdirseler .....
-
Daha ne söylenebilirki herşey çok başarılı mükemmel bir kurulum.
-
- Resmi Gönderi
Hatsanin verdigi rakamlar sisirme olmasin sakin,benim fotograflarindan gördügüm kadariyla bu tesiste 100.000 ve üzeri silah yapmak ayri bir beceri.büyük sermayelerle cirolarla üstelik piyasaya daha iddiali ürünlerde sunabilirlerdi
Ben eski bir sanayiciyim ve o tesisteki makina parkı ile uçak bile üretilir, 100 ün üzerinde CNC makina vardı, isveç FX fabrikasının 5 katı büyüklüğünde bir tesis ve 100 katı küçük bir kafa olursa sonuç böyle oluyor, baba sanayi devi olmaya çalışırken evladı bakkal dükkanı işletmeye talip olur.
-
bikac resimde bikac cnc makinesi görmüstüm,buna istinaden yazmistim,eger aile sirketiyse normaldir diye düsünüyorum,sizinde herhalde bu konuda silah üretimi hususunda planlariniz vardi,yaniliyormuyum
-
- Resmi Gönderi
sizinde herhalde bu konuda silah üretimi hususunda planlariniz vardi,yaniliyormuyum
Evet haklısınız ve halen bu projemden vazgeçmedim, ama küresel ekonominin düzelmesi gerekiyor, sonuç olarak iç pazar satışlarıyla yatırımın %5 ini bile çıkaramazsınız.
-
Ben eski bir sanayiciyim ve o tesisteki makina parkı ile uçak bile üretilir, 100 ün üzerinde CNC makina vardı, isveç FX fabrikasının 5 katı büyüklüğünde bir tesis ve 100 katı küçük bir kafa olursa sonuç böyle oluyor, baba sanayi devi olmaya çalışırken evladı bakkal dükkanı işletmeye talip olur.
-
zaten ic pazari düsünerek böyle bir yatirimda bulunanin kisa zamanda iflas bayragini cekmesi icten degil,siz gerekli fizibiliteyi yapmissinizdir bu konuda,kesenin agzini bayagi bir acmak gerekli degilmi
-
bırakın silah dükkanlarını fuarlar bile bu şekilde olsa tadından yinmez bence
-
300m Kapalı Atış Poligonu
15 dk -10€ - ~20tl
1saat- 36€ - ~72tl300 m. kapalı atış poligonu mu? 3 futbol sahası yani... Hadi bee... Elin Almanına bak ya
-