merhaba izmirli arkadaslarım ben yenı uyeyım baktım izmirliler bi turlu buluşup tanısamamıs hazır havalarda ısınmısken bu işi bi halledelım dıyorum 3-5 kısıde olsa olur bence ılgılı arkadaslar yazarsa sevınırım... sevgıler
İZMİR TANIŞMA
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
abi izmirden tıs yok, ben yakında gelecem buralardan oralara, o zaman görüşürüz. ben de yeni üyeyim...
-
arada toplanıyoruz fakat..iş yogunluğu nedenıyle epey bı ara verıldı.....
-
Merhabalar;
Ben İzmir'e taşındığım sıralar tanışma faslıydı. Katılacağım diye birkaç mesaj atmıştım ama fırsat olmadı.
Açıkçası şu aralar bir kaç atış yapmaya ihtiyacım var. Yakın bir tarihte buluşma olursa katılırım.
Sevgiler... -
evt arkadaşlar cogunluk saglandımı şahsımla beraber 2 kişi daha getirebilirim yeterki mekan ve zaman uygun olsun :))
-
Merhabalar, bende bir yaylı tüfeğe sahip oldum sonunda, İzmir'li arkadaşlarla tanışmak isterim. Hadi canlanın toplanalım....
-
Merhabalar, bende bir yaylı tüfeğe sahip oldum sonunda, İzmir li arkadaşlarla tanışmak isterim. Hadi canlanın toplanalım....
-
ben akhısardayım ama gelebılırım
-
hayret... tık yok İzmir de
-
hayret... tık yok İzmir de
abi malesef bu sitede en bitik grup izmirliler adamlarda kendini kasma diye birşey yok hiç çabalama yok yazık bunca konu açıldı bunca yazı yazıldı katılım gösteren bir elin parmagı kadardır geçmez onuda...
-
Merhabalar ,
Gaziemir'de , askeriye'nin terkettiği bölgedeki 100 m Atış Poligonu olan yerde , (Yörem Börekçisi'nden devam edip , 800 m kadar sonra) , bazı pazar günleri buluşuyoruz.
Aralık ortası ile Ocak sonuna kadar havaların yağmurlu ve rüzgarlı olması sebebi ile çok katılımlı buluşmalar olmadı.
Ama buluşma olursa , imkan , bilgim ve durum dahilinde sizleri de haberdar eder ve müsait olan herkesin katılmasını bekleriz.
Gelen arkadaşları bekleriz.
-
Merhabalar ,
Gaziemir'de , askeriye'nin terkettiği bölgedeki 100 m Atış Poligonu olan yerde , (Yörem Börekçisi'nden devam edip , 800 m kadar sonra) , bazı pazar günleri buluşuyoruz.
Aralık ortası ile Ocak sonuna kadar havaların yağmurlu ve rüzgarlı olması sebebi ile çok katılımlı buluşmalar olmadı.
Ama buluşma olursa , imkan , bilgim ve durum dahilinde sizleri de haberdar eder ve müsait olan herkesin katılmasını bekleriz.
Gelen arkadaşları bekleriz.
evet biliyorm orayı banada uygundur eger olursa en kısa zamanda gelirim
-
Merhabalar,
Biz Çeşme'de yaşadığımız için civarda atış yapacak eski taş ocakları vb. pek çok güzel yerimiz var. Ama sözünü ettiğiniz Gaziemir'deki poligonu merak ettim. Belki bir pazar günü karşılaşırız... -
Merhabalar;
HAvaların güzel olduğu (yağış ve rüzgar olmadığı) haftasonları çoğunlukla bizleri orda bulma imkanınız var.11:00 ve 12:00 arası Yörem Börekçisi'nde buluşulup gidiliyor.Aynı zamanda önceden haberleşilmektedir.Ege'li arkadaşları bekleriz.
-
Arkadaşlar yakın zamanda bir izmir bulusması yapalım diyorum??
Katılacak arkadaşlardan mesaj bekliyorum.Herkeze iyi forumlar. -
Arkadaşlar selamlar.
İzmir buluşması ayarlayalım lütfen. İlgilenenler pm atabilir...