[Resim Engellendi: http://i48.tinypic.com/qxvrpv.jpg]
Yeni yaptırdığım kundak
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
sağol kardeşim senin susturucuylada çok değişik oldu.yavas yavas amacıma yaklasıyorum sımdı gerıye kaldı namlu ceketı
O zaman kundağı şimdi yaptırmakla hata yaptınız derim nedenmi tüp ile namlu arasında 1 yada 2 mm fark var diyelımkı namlu çapınız 14 mm ceketide çap 20 istiyorsunuz ceketin altından
2mm traşlamanız gerek ceket çapını yukselttıkçe dahada çok traşlıyacaksınız o zamanda hoş bir görünüm olmaz ama namlu ile tüp arasını bir ara bağlantı ile ceketin hiç traşlanmasına gerek kalmayacak kadar açabilirseniz işte o zaman güzel olur ve işte o zamanda yeni bir kundağa ihtiyacınız olacak. -
O zaman kundağı şimdi yaptırmakla hata yaptınız derim nedenmi tüp ile namlu arasında 1 yada 2 mm fark var diyelımkı namlu çapınız 14 mm ceketide çap 20 istiyorsunuz ceketin altından
2mm traşlamanız gerek ceket çapını yukselttıkçe dahada çok traşlıyacaksınız o zamanda hoş bir görünüm olmaz ama namlu ile tüp arasını bir ara bağlantı ile ceketin hiç traşlanmasına gerek kalmayacak kadar açabilirseniz işte o zaman güzel olur ve işte o zamanda yeni bir kundağa ihtiyacınız olacak.Dogru dıyorsunuz.Bunları bılerek yaptırdım fazla kalın bırsey dusunmuyorum.bakalım belkı yaptırmam bıle
-
ben de çok beğendim yeni kundağınızı, hayırlı olsun, benimde aklımda buana benzer bişeler yaptırmak. Kaynak kısmı müsabaka tüfeklerine benzer şekilde kişiye ve dürbün yüksekliğine göre alçalıp yükselebilen bir şeyler düşünüyorum.Buluşlmalarımızda arkadaşlarımda gördüğüm ve kendimde de tespit ettiğim nokta bu, kaynak hatası yaptıryor alçak kalınca.Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
vaşşş demek istiyorum
-
teşekkür ederim arkadaşlar.en güzeli sizlerin olsun
-
gerçekten çok güzel bir kundak çok yakışmış ayrı bi hava vermiş silaha .
-
gerçekten şuana kadar gördüğüm kundaklardan en çok hoşuma gideni bu oldu hayırlı olsun
-
sağolun arkadaşlar sizlerin beğenmesi benim bu kundağı sevmemi dahada ileri seviyeye götürdü.herzaman diyorum en güzelleri sizlerin olsun
-
Güle güle kullan Mustafa kardeşim.Musa Hocanında eline sağlık.
-
teşekkür ederim abi
-