arkadaşlar bugun tabancamı bayiden teslim aldım.sorun vardı.ilk aldığımdan buyana bazen tutukluk yapıp paletın namludan cıkmasını bile engelliyor bazenden palet 1 metre ileri zar zor gidiyordu.ama bazende iyi kötü çalışıyordu.tabancanın kronık bir sorunu vardı.tutukluk yaptığı an silahı bayiye götürdüm orda calıstı bu ıkıkez aynı sey tekrarladı.en sonunda servise gönderelim diye aldılar 2 hafta sonra silah elıme ulaştı.silahı denerken aynı sorunu tekrar yaptı.bunun üzerine servise gidip gitmediği hakkında bile şüpelerim vardı sanıyorum kendileri denedi normal çalıştığını görünce tamam diye geri yollandı birazda yaglanmıs.en sonunda silahı tamamen söktüm.ve sorunu buldum.bu arada silahı sökmüşken daha önceki at44 sökümü tarzında bazı resimler hazırladım onları tamamladıgım zaman yayınlayacagım.suan silahımın ne tetiği takılma yapıyor.nede performans düşüklüğü oluyor en güzel tarafıda tetik istediğim gibi oldu.sorun ise gazın iletildiği kısımdakı yeşil contaya basan ıkı parcanın bırbırıne tam oturmadığını tesbit ettim ve bu sorunu iyileştirdikten sonra silahım eski gücüne kavustu.artık içim rahat.
işin garip tarafı ben bu silahı en fazla 3 tüp kullandım.herneyse yaşadığım sorunları detaylı şekilde resimleyeceğim ileride aynı sorunları yasayan arkadaslarımıza rehber olur. bu arada silahı sökerken ve toplarken bazı parçaları beni baya bi uğraştırdı.özellikle resimlerde bu detayları belirtecegım.
[Resim Engellendi: http://i47.tinypic.com/29mqhwi.jpg]