Daha Çok GösterHatsan'a karşı olan tavrımla Hatsan kullanıcıların nasıl bir alakası var? Hatsan silaları siz mi üretiyorsunuz yoksa bütüm milletçe hep beraber mi üretiyoruz?
Hatsan'a yaptığım eleştiriler sadece Hatsan içindir. Çevreme Hatsan almayın derim ama kimseyi asla Hatsan aldığı için küçümsemem. Bilakis Hatsan ile sorun yaşayan tanaıdıklarıma arkadaşlarıma da elimden geldiğince yardım etmeye, onları silahlarını servise yollama mecburiyetinden kurtarmaya çalışırım.
Hatsan kullanıcısıysanız Hatsan'a benden çok eleştiri yöneltmeniz gerekir. Hatsan'ın gelişmesini benden çok istemeniz gerekir ama nedense benim gibi eleştiri yapamları Hatsan'ı aşağılıyor, Hatsan'ın gelişmesini istemiyormuş gibi algılıyorsunuz.
Hatsan benim gibi eleştirilerde bulunan müşterilerin sadece onda birini dinlemiş olsaydı, dinlediği eleştirilerin de onda birini üretim yöntemlerini şekillendirmede kullanmış olsaydı şimdi aynı maliyete çok daha kaliteli silahlar üretiyor olurdu.
Doğan'la Şahin'lei Renault 12'yle Toros'la diye dalga geçmeyenimiz var mıdır? Şahin alanlarla mı dalga geçmiş mi oluyoruz? Peugeot J9 at taşımak için yapılmış bir arab mesela ama milletçe servislerde çoğumuz hergün biniyoruz bu araçlara. Aracın kötü olduğunu, asli amacının insan taşımak olmadığını söylediğimiz vakit aracı eleştirmiş mi oluyoruz yoksa içindekilere at mı demiş oluyoruz?
Yukarıda yazdığım problemlerin her biri ile ben bizzat karşılaştım AT-44'te. Yani dalga geçmek için yazmadım. Fakat Hatsan fanatikleri ben ve benim gibileri yalan söylüyor sandığı için size yazdıklarım aşağılamak gibi geliyor. Kimseyi aşağılamıyorum, yazdıklarım gerçekler. Bu gerçekler size aşağılık geliyorsa üzgünüm ama gerçekler böyle.
Samimiyetle alkışlıyorum neden mi?
Nazik üslup,kapsamlı açıklama doğru örnekler için. Keşke her zaman herkesin yaklaşımı böyle olsa.
Benim de Hatsan silahım var, çoğu zaman yaklaşımlar ve eleştiriler o kadar hedefinden sapıyor ve kırıcı oluyor ki! İnsan kendi elindeki silaha laf atıla atıla artık gücenmeye başlıyor.
-Hatsan bu Hata-san!
-Bozulmazsa atış yaparsın!
-Vurursa tabi!
-Tüpü patlamazsa!
-Vs Vs
Bu hatalı hitabetler insanı çileden çıkarıyor, düşünün ki sizin Renault arabanız var, bir cemiyette (örn. bir forum ortamı) sürekli Renault böyle,şöyle, tu-kaka ama bu o insanın kendi tercihi, bırakın seviyorsa kullansın.
Ama bu son açıklamasında Evren!e hak veriyorum, teknik bakış açısıyla tarafsızca konu özetlenmiş,bazen onun da eleştirileri sert olabiliyor ama....
Sonuç olarak silahınızın keyfini çıkarın ( bozulmazsa tabi ) bozulursa yapılır herhalde bir şekilde sonuçta hepsi kul yapısı.
Osman Abinin(Teknosman) sözü mesleğimde her zaman düstur idi benim için ama artık bu hobide de aynı şeyi düşünüyorum.
"Alet işler el övünür"