Maccari sadece conta istediğinizde 4 dolara postalıyor artık. Ama sanırım toplamışsınız. Ben bir piston bir breech contası aldım , tüfeği daha sökmedim yedekte bulunsun diye aldım. Bir gün sorun olur da sökersem takacağım.
Murat abi link verebilir misin?Nerden sipariş edebilirim?Çok sevindim bu habere Toplamadım daha.Yani toplamıştım, sıkıntıdan söktüm.Zaten sökmek 3 dakikamı alıyor.Hatsan gibi değil ki mübarek.
peki murat bir soru ; hem piston contası , hemde benim aradığım transfer deliğindeki conta.Hadi maccarinin sahibi geldi piston seal' i aldım.peki transfer deliğindeki contanın ing adı BREECH SEAL'mi.Ve maccarini sitesinde 77/97 ye takılan o conta varmı???
Hakan abi o transfer deliği önündeki contayı cok kolay bir şekilde yapabilirsin.Ben yaptım.Önerim yumuşak, dayanıklı ve orjinalinden daha kalın bir malzemeden yapman.
Buradan üstada bir soru.Transfer deliği önüne yani bu contanın altına İzmir'in kavuran yaz sıcağına karşı transfer deliğini 3.5mm yapacak bir pul koysam iş görür mü?