bu sabah bende atışa gittim,havamı aldım geldim kaç zamandır atışa gidemiyorum,bula bula bu günü buldu rüzgar hava kapalı,reddot ile 107 ve 137 metredeki şişeyi zor görebiliyordum ,şişeyide diktiğim yer aşağıda kalmasınmı ,birtane şişeyi de yere koyduğum şişenin üstüne koydum,sezinlenmişim işte , yinede sinirlerim gerilmeye başladı ,zaten zamanım çok kısıtlı idi,üstüne üstelik reddot un ayarı yapılmamıştı,hedef kağıtını asacak bir yer yok,bocaladım durdum iyi kötü az bucuk ayar çektim,yine olmadı,bu kezde pellet in şişenin neresin den geçip gidiyor onu göremiyordum reddot dan, ama şişeleri vuramadım 10 15 atışlık çekim yapmışım,kamera biraz daha net açıdan çekim yaptığı için,şimdi izledim,keşke yağ tenekesi getirip grupman yapsaymışım,her atışım aynı yere vuruyor
teneke olsaydı iyi kötü denk getirir,2ci atışımda yine aynı noktaya nişan alıp vururdum,red dot u tam bir ayarlıyamadım kağıt üzerinde,asacak yer bulamayınca bu günkü arazi atışım yan gelip yattı
en kısa zaman da yine çıkacağım araziye,bu sefer dürbün takacağım,pellet in düştüğü açı aralıyığını daha net göreyimki,duruma göre 5 6 clik çevirme ile düzgün hizalamayı yapabileyim
,geyik olsun biraz hep vurduğumuzu deyil biraz da vurmadıklarımızın görüntülerini piyasaya sürelim
aaaşam olsada yatsak yavv ,5 saatlik uyku çekip araziye indim,9 da dükkan aç gece 1 e kadar beklenirmi şimdi
pellet in düştüğü nokta en az 120 metre,arkadaki şişe 137 metre bana,video da çok yakın gözüktüğüne bakmayın
her ne kadar şişeyi vuramasam da aynı kareye 1.36 saniyede 6 pellet göndermişim dedimya reddot ayarsız
bu arada mod99 un isabetlimi değilmi düşüncesi ni ortadan kaldırmış bulunuyoruz
hafta içi yeni bir video çekeceğim,o zamana kadar gösterimde olacak,sonra video yu kaldıracağım
saygılarımla