evren bizimde evde klima çok gürültülü çalışıyor
Webley Raider Tekli Tuhaf Ses Sorunsalı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hepinize yeterim uleyn!
-
Evren hocam benim proje ne olucak 2 kilo demir 1 kilo amuminyum yarım kilo polüretan getirsem yaparmıyık tüfeği
keşke bukadar kolay olsa dimi ya accık ondan accık bundan al sana roket atar -
Erdinç arkadaşımıza tebrikler.
"Evlilik kuşatma altında bir kale gibidir: dışardakiler içeri girmek ister; içerdekiler dışarı çıkmak"...
-
Çok teşekkürler arkadaşlar, Bu arada Evren ; evde tüp bitti
-
Bu arada Evren ; evde tüp bitti
Nedir yani, "Çok gaza geldin, fazla gazını alayım" mı demek istiyorsun?
-
Sonucu yazmamışsınız. Valften çıkan bırrt sesi düzeldi mi artık? Merak ettim...
-
Valfte yaptığımız onarımla ufak değişiklik ve yüksek güçlü bir çekiç yayı ile düzeldi. Fakat bu sefer de sanırım güç çok fazla yükseldi. 190Bar'dan 20 atışta 100Bar'a düşmeye başladı silah. Kronograf yardımıyla yapacağımız bir kaç deneme ardından ortadan tamamen kaldırabileceğimizi sanıyorum.
-
Sonuç ne oldu?
-
erdinç mutluluklar dilerim kardeşim .
evren sana gelince imalat gitar son aşamada elektrik devresi kaldı artık onada bir el atarsın
sevgiler
ha bu arada "evlilik bir hapishane , karın gardiyan yüzükte parangan " ona gör erdinç
-
valf'ın içerisinde ki yay'ı sertleştirmek te bir nebze"bırrttt"lama sesini azaltmaya yardımcı olacaktır ama bu silahlarda atış istikrarını bozmadan sesi kesmek çok zor görünüyor
-
sayın ARHAVİLİ08 WEBLEYRAİDER TEKLİ(177CAL) 4.5 kullanıyorsunuz 4.5 cal silahı 5.5 cal göre biraz kıyaslayabilirmisiniz pcp silahlarda 4.5 kullanıp yorum yazan hiç olmadı çok merak ediyorum 4.5 pcp silahları saygılar
-
sayın ARHAVİLİ08 WEBLEYRAİDER TEKLİ(177CAL) 4.5 kullanıyorsunuz 4.5 cal silahı 5.5 cal göre biraz kıyaslayabilirmisiniz pcp silahlarda 4.5 kullanıp yorum yazan hiç olmadı çok merak ediyorum 4.5 pcp silahları saygılar
sayın ydrm selamlar..
öncelikle kalibre seçimi amaca uygun olarak yapılmalıdır.benim 22cal ewa almamda ki amacım uzun mesafe atışları yapmaktı,bunu da büyük bir zevkle yapıyorum fırsat buldukça.webley almamın amacı da kısa mesafe (50-60m) atışları yapmak.çünkü ewa gibi güçlü bir silahla kısa mesafe atışları yapmak bir noktadan sonra bana keyif vermemeye başladı.iki silah arasında bariz olarak güç farkı var,bu güce ve kalibreye bağlı olarak ürettikleri enerji farklılıkları da var tabi ki.kısacası iki silahın da kullanım amaçları ve insana vermiş olduğu keyif farklı,bu tamamen sizin silahtan ne beklediğinize bağlı -