eblemis e sevgilerimle..................
mercedes sls-amg
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hey gidi 300SL demek istiyorum.
Güzel yapmışlar. -
Ben de ikinci el satıyorsun sandım
-
Dizeli çıksın hiç düşünmeden alırım
-
Dizeli çıkmayacakmış sen al tüp taktır istersen
-
Ne olursa olsun markasına göre aşırı pahalı bir araç bunun yerine ferrari , lamborgini hadi olmadı porsche tercih ederim..
-
tüpe de iyi geliyo diyorlar . 350 kuruş yakıyomuş.
-
Şimdi buna 45 lik simit depo taktırsak, kaç km götürür?
-
Cankurtaran'dan aşağı salarsan 15 km kadar götürür
-
Arabayı al bıkınca tüp taktırırsın,fabrikada arabayı senden geri alır.
-
Nasıl alıyor, alamaz mülkiyeti sende olan şeyi alamaz, ama belki değerinin 50 mislini teklif ederse o zaman olur.
-
Nasıl alıyor, alamaz mülkiyeti sende olan şeyi alamaz, ama belki değerinin 50 mislini teklif ederse o zaman olur.
Malın sıfır fiyatını ödediği zaman seve seve verilir.
Artı olarak arabanın marka hakkı ve telif hakkı gibi şeyleri satın almadığımıza göre markayı aşağılayıcı yada imajını zedeleyici tarzda kullanımı yapıldığında firma bunu dava konusu yapabilir.Yada haddinden fazla bedel ödeyerek arabayı geri alabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam Almanyada bir Türk Ferrari ye tüp taktırdığı için fabrika aracı geri almış. -
Değil tüp taktırmak, sahibi arabayı eşeklere çektirerek kullansa bile geri alma diye birşey söz konusu olamaz. Arabanın sahibi razı olursa o ayrı tabi.
-
Artık çok sinirlendim, değerinin 100 mislini de verse geri vermeyeceğim. LPG yi de bağlayamazlar, düzen tutmazsa hogo'nun dediği gibi bağlarım eşşeklere çekerler. Benim sls ye binme zevkime kimse karışamaz
Ayrıca türkiye'de lpg kullanan 8 tane ferrari var.
Araştırmadan boş boş konuşmayalım
alın size lpg li sl500
-
Sahibi razı olmadıkça alamazlar. Çok basit. Telif falan sökmez, arabayı korsan olarak kopyalayıp satmadıkça telif konusu gündeme bile gelmez hatta. =)