Duydumki bu yıl himalayalarda tırmanışa gidiyormuşun tatil için, dikkat et kendine.
Aaah ah oralar bi başkadır gizem manyaa yapar adamı.10 dk nefes tutup pcp cismine ruhlu ve bedensel mutabakat sağlanmış atışlar vs.Himalayalar zirvedir
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Duydumki bu yıl himalayalarda tırmanışa gidiyormuşun tatil için, dikkat et kendine.
Aaah ah oralar bi başkadır gizem manyaa yapar adamı.10 dk nefes tutup pcp cismine ruhlu ve bedensel mutabakat sağlanmış atışlar vs.Himalayalar zirvedir
Cem abi hayrına bu hafta da Alpere çarpıver arabayla üstünden birkaç defa geç ki hortlamasın sonra:)
Cem abi hayrına bu hafta da Alpere çarpıver arabayla üstünden birkaç defa geç ki hortlamasın sonra:)
Sen iste yeter Erdinç
İyi yolculuklar, iyi tatiller Kamuran...
Sevgiler,
Yahu gidiyorum dedim ama, bu gün o kadar çok iş geldi ki haftaya kalacak çoğu. İnşallah sorun olmaz. Neyse artık onu da vekalet bıraktığım arkadaşım düşünsün. Mustafa abi o tırmanış benim hayalim ama offf off...
ben katılamıycam hafta sonu sizlere iyi atışlar iyi eğlenceler...
ben katılamıycam hafta sonu sizlere iyi atışlar iyi eğlenceler...
hakemsiz nasıl olcek bu iş???
Bence de hem millete gaz ver hem geri çekil ne iştir provakatör müsün sen arkadaş?
PCP ile trap yarışmasına katılınabilir mi?
Kerem Hocam, sizdekiy le katılınır bence
AR6 sesi ile plakaları tuzla buz eder.
Alper'mi katılmayacakmış, bence naza çekiyo. Şimdi siz ya olurmu öyle şey, sen gelmezsen olmaz yapma etme diyeceksiniz. Cem abi ve Erdinç biraz fazla üstüne gittiklerini düşünüp tavırlarını yumuşatacaklar, Alperde sinsi sinsi gülümseyerek tamam neyse geliyorum diyecek
yok bu sefer kesin gelmeyecek
kısmetse görüşmek üzere o zaman
Sabah biraz geç kaldık. Saat 07:03:12 gibi PS'de olduğumuzda Cem ve Tolga otoparktaydı. Tolga sabahtan bir tur atıp gelmiş. Hep beraber yukarı çıktık, yeni trap makinemizi kurduk ve atışa başladık . Günün tartışmasız galibi Tunahan oldu. %70-80 civarı isabet kaydetti .
Ben de karanlık taraf serüvenine artık "sponsor" sıfatıyla devam edeceğim herhalde. Bugün benim 12 cal otomatiği kaptırdım. Neyse gene oğlan insaflıymış 36 Cal tek kırmasını bana verdi
Sabah biraz geç kaldık. Saat 07:03:12 gibi PS'de olduğumuzda Cem ve Tolga otoparktaydı. Tolga sabahtan bir tur atıp gelmiş. Hep beraber yukarı çıktık, yeni trap makinemizi kurduk ve atışa başladık . Günün tartışmasız galibi Tunahan oldu. %70-80 civarı isabet kaydetti .
Ben de karanlık taraf serüvenine artık "sponsor" sıfatıyla devam edeceğim herhalde. Bugün benim 12 cal otomatiği kaptırdım. Neyse gene oğlan insaflıymış 36 Cal tek kırmasını bana verdi
Benim hiç atmadığımı söylememe gerek yok sanırım... Sadece izledim ve bolca boş fişek topladım... Bahçede ya da Elmadağda atış yaparken hedef lazım oluyor
Bu arada hakem olacağını söyleyen ve bir haftadır içimizi karartan kafasinin kafasi bi milyon olmuş, gözler kan çanağı, saç baş dağınık geldi Evrenle birlikte, saat 12.27.45.782'de... Düğünde bi içmiş bi içmiş, mal gibiydi... :P:D:P Olm bundan sonra ağzınla iç e mi?
Sevgiler,
Sabah 05:11:29 da 2.çamlıktaydım.Sonlara doğru boş fişeklere saydırırken birden dibimde köpek sürüsü gördüm. Kulağımda peltor kulaklık olduğu için hiç ses almamışım. Kulaklığı hemen çıkarttım. meğer köpekler havlaya havlaya ağaçların arasından dibime kadar gelmiş. havaya 2 el sıktım, gittiler. 5 dkk sonra tekrar aynı grup yine havlayarak üstüme gelmeye başladı. sanki cesaret hapı içmişler gibi yine kıyamadım havaya iki el daha ateş açtım. Bu arada kulaklık takmayı bıraktım. açıkçası tırstım, köpeklerin bu kadar cesaretli olmasına. 3. defa bu sefer çevremde çember çizmeye başladılar, bende artık iyice huylandım, kutudaki fişekleri havaya sıktım. köpekler yavaş yavaş uzaklaştı gitti. Aşağı indim, sonra tekrar Rıfat Bey'in belirttiği gibi yukarı çıktığımızda in cin top oynuyordu. Ben köpekleri incitmek istemediğim için bu hayvanlarda iyice cesaretlendi. Bundan sonra bu azılı köpekler için can yakan fişeklerden bulundurucam, kafaya koydum.(kauçuk saçma veya kayatuzu saçma)
Rıfat Bey; Tunahan'ın tuz buz videosunu istiyoruz.
Selamlar
Tolga maalesef videoyu çekememişim. Herhalde çekim düğmesine tam basamadım , çok üzüldüm ama sağlık olsun
bugün alper abi olduğunu idda eden biri dükkana geldi ve armsan tüfek için spariş verdi milli atıcı olmas,ankara lı olması ve baretta kullanması bi raslantımıdır yoksa alper abi taa ankaralardan gelip de bizim dukkanı mı buldu tüfek almak için yoksa bu bi raslantımı? bunların cevaplarını istiyorum kim bu gizemli adam
bugün alper abi olduğunu idda eden biri dükkana geldi ve armsan tüfek için spariş verdi milli atıcı olmas,ankara lı olması ve baretta kullanması bi raslantımıdır yoksa alper abi taa ankaralardan gelip de bizim dukkanı mı buldu tüfek almak için yoksa bu bi raslantımı? bunların cevaplarını istiyorum kim bu gizemli adam
Alper yerlide dipçikten yaylı ATA'dan başka tüfek almaz. Alper değildir o, ama dubloru olduğu kesin.
Sende sormadınmı sen Kafası'mısın diye be kardeşim. ?