ailesi ile geldi babası rahatsızmış acele acele hallettmeye çalıştık ata tüfek istediğini söyledi ataları yenelde trap için falan veriyorum av için mi trap içinmi diye sordum yok trap için değil av için ben milli atıcıyım zaten dedi adım alper dedi a bi alper abimiz daha var milli dedim ankaradan ankaradan bi ben varım bursadan olmasın falan dedi dedim forumdan tanışıyoruz onur ben aa hatırladım deyince bende inandım ama baya yaşlıydı 45 gibi göbek de vardı ben alper abinin okadar yaşlı olamıyacağını düşünmüştüm ama bilemedim yinede şimdi biri fotorafını paylaşsın alper abimin ona göre indirim yapcam tüfeğe
1.geleneksel olmayan trap müsabakası (ben hakem olucam)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100628/temp/zxlpt47z.jpg]
Soldan Sağa: Eblemis - RaptorX - kafasi (Alper) - TheNightHawk
Sevgiler,
-
Resimdeki tek göbekli benim. Adım da Alper değil
-
hey yavrum beee. yiğit ölür şan kalır at ölür meydan kalır......................
güzel kardeşim o ben değilim
-
tamam abim karışıklığı buğün çözdük bana gelen alpaslan ipek abimizmiş ankaralı fakat istanbulda yaşıyomuş armsan a612 6no ceviz kundaklı tüfek ve 1 adet sulug namlu verdim.
alper abi sen tanırsın saırım geçenlerde bulgaristanda bi yarışmaya gitmiş orda armsan la 1200 mermi testi yapmışlar yanında ondan sonra almaya karar vermiş bu tüfeği
-
armsan güzel silah....ama ata anlatılmaz yaşanır
-
abi bitane kinetik benelli var elimde içim eriyo ona ya depodan bile çıkarmıyoruz çizilmesin diye
-
abi bitane kinetik benelli var elimde içim eriyo ona ya depodan bile çıkarmıyoruz çizilmesin diye
-
Alper'in Amerika daki akrabaları:
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
ah bide görebilsek
-
Youtube olduğu için görememişsindir. Dur sana özel link vereyim
-
Youtube olduğu için görememişsindir. Dur sana özel link vereyim
hahahahahahahahahahahahahahahaha... doktor bu nee? hahaha... hadi tahtayı kırdınız plakları kırmasaydınız fakat pek taşınabilirliği yok be...
Sevgiler,
-
This is AlperTeam, you know
Abi Alper kendi team'ini kurdu , Safirler, Atalar, Armsanlar yok efendim pompalılar ama sonları bu işte bundan bir tane alıp beraber taşıyacaklar.
-
This is AlperTeam, you know
Abi Alper kendi team'ini kurdu , Safirler, Atalar, Armsanlar yok efendim pompalılar ama sonları bu işte bundan bir tane alıp beraber taşıyacaklar.
Ben o Alperi yakalarsam ona bi takım kurucam, kendide beğenecek sen merak etme...
Sevgiler,
-