ben sabah oralardayım
tabii ki atışalım, atışımızı yatıştıralım buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Taze demlenmiş çay ve sıcak simitler ile bende oralardayım... (Erdem, oralar yukarılar di mi )
Şu wax'ı da unutmazsan sevinirim
Sevgiler,
-
bu buluşma bu cumartesi değil mi? geçen hafta nasip olmadı bu hafta bari geleyim
-
bu buluşma bu cumartesi değil mi? geçen hafta nasip olmadı bu hafta bari geleyim
Çayı - simidi duydun gelirsin tabii, köftehoor
Gel gel, tanışalım...
Sevgiler,
-
abi evde kahvaltı edip çıksam gene doymam bünye 95 kilo çay simit kesmez beni
-
abi evde kahvaltı edip çıksam gene doymam bünye 95 kilo çay simit kesmez beni
Valla benim sıkletimde değilsin, akranlarında boy ölçüş ya da bi 25 kilo daha al, öyle gel
Sevgiler,
-
oda güzel beraber takılcaz abi demekki yemek konusunda yarışmam ama eşlik ederim
-
Ben de güneş yağımı sürmüş plajda olurum
-
iyisiniz valla askeri öğrenciyiz die neden böyle yapıyorsunuz ki
-
Ben de güneş yağımı sürmüş plajda olurum
Oh Oh... Dikkat ette bi yerine güneş geçmesin, zor çıkar
Sevgiler,
-
Bu arada bu buluşmaya batıkentten gidecek arkadaşlar bana ulaşırsa çok memnun olurum
-
merhaba tam olarak nerede buluşuluyo öğrenebilirmiyim
-
tam olarak yerini bilmiyorum ancak bu hafta gidebilirsem öğreneceğim
-
sabah batıkentten gidecek olan varsa 0554 691 93 83 ararsanız sevinirim...
-
Mühye köyünde Paintsign Paintball'da buluşuyoruz. saat 7.00dan itibaren birileri orada olur, bekleriz. Cinnahtan yukarı geliyosun, atakule solunda kalıyor, Turan güreş ışıklara kadar düz ordan da karşıya direkt devam yolun sonuna kadar ( çevre yoluna çıkacaksın ) ışıklardan karşısı mühye köyüne gider. Yolun sonundan sola dön 300-400m sonra sağdan gir paintsing paintball a hoşgeldin.
-
3 hafta olmayacagim herkese iyi atislar.
-
değerli büyüklerim buluşma ilanlarını bir-iki gün öncesinden verebilirseniz daha güzel olur. Artık bundan sonra foruma bakmadan ben her cumartesi sabahı 6:00da orada olurum.
-
araba şart sırf bu buluşmalar için alcam valla
-
değerli büyüklerim buluşma ilanlarını bir-iki gün öncesinden verebilirseniz daha güzel olur. Artık bundan sonra foruma bakmadan ben her cumartesi sabahı 6:00da orada olurum.
araba şart sırf bu buluşmalar için alcam valla
İkinizi de bu akıllıca kararlarınızdan dolayı hararetle tebrik ederim...
Sevgiler,
-
İkinizi de bu akıllıca kararlarınızdan dolayı hararetle tebrik ederim...
Sevgiler,
biz akşam 6'ya kadar bekledik Cem gelen-giden olmadı
bu arada bana 46 yaşımda hapis tavlayı öğrettiğin için teşekkürler. Ha bu arada bugün atış değil ama tavla müsabakası yaptık, günün şampiyonu Cem oldu
-