Ben HW45 ile 500m üzerine nokta atışı yapmıştım. Teknik çok basitti siz de tüfeğinizle uygulayabilirsiniz. A4 büyüklüğündeki kağıda büyükçe 500m yazıyorsunuz sonra tabancayla az üstüne nişan alıp nokta şeklinde bir delik açmıştım. Bence denemelisiniz.
AA S410 XTRA 300 METRE AYAKTA 5 ATIŞ
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ya da şöyle bir seçenek daha var, uygulaması da basit. Atacağınız mesafeye göre noktanın yarıçapını büyütebilirsiniz. Mesela 500m için 10m yarıçaplı bir nokta kullanabilirsiniz. Böylelikle ayakta desteksiz 500m nokta atışı gerçekleştirme imkanınız da olur.
-
Ya da şöyle bir seçenek daha var, uygulaması da basit. Atacağınız mesafeye göre noktanın yarıçapını büyütebilirsiniz. Mesela 500m için 10m yarıçaplı bir nokta kullanabilirsiniz. Böylelikle ayakta desteksiz 500m nokta atışı gerçekleştirme imkanınız da olur.
Hakkaten basitmiş yau... Tüü... Bunu ben neden düşünmedim ki? 500 m. nokta atışı yaptım diye de obçim hava basardım ha... Nebçim? Obçim...
Sevgiler,
Şimdi akılettim bunu, 10 m. değil 100 m. olursa yarıçapı, 5000 m.'den atarız... Nasıl?
-
Arkadaşlar işin özü şudur ki, her bir tek atış vurduğu noktada "nokta atışı" dır. Bu nedenle silahın menzili ne ise o mesafeye nokta atışı yapmak hiç de zor değildir...
-
10 m. değil 100 m. olursa yarıçapı, 5000 m.'den atarız
matematiksel olarak anlamlı
-
Alıntı
TheNightHawk tarafından
Ya da şöyle bir seçenek daha var, uygulaması da basit. Atacağınız mesafeye göre noktanın yarıçapını büyütebilirsiniz. Mesela 500m için 10m yarıçaplı bir nokta kullanabilirsiniz. Böylelikle ayakta desteksiz 500m nokta atışı gerçekleştirme imkanınız da olur.Bence bu metod en güzeli.Yavaş yavaş oğlumu da 500 metre üstü atışlara başlatabilirim böylece.
Yakında ses üstü atışlara başlıyorum.Bir ara sahaflara gidip gerekli ekipmanı temin etmem lazım.
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100723/temp/c8xeflfh.jpg] -
Bu gün.. Kadir (ERKUT) Konu başlığında yazıldığı gibi,, AA ile , Ayakta desteksiz , hafif rüzgarlı bir havada ,300 metredeki soda şişesini kırdı kendisini Tebrik ederim..
-