AA S410 XTRA 300 METRE AYAKTA 5 ATIŞ
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tam dilekçe yazılacak kağıt tebrik ederim en azından denemişsin
-
Ya millette ne araziler var ha... AnkaraTeaaaaam... Yahu bi keşife çıkalım, biz kesin 50 krş. de toplarız o 5 pelleti amaa, altyapı yok, tesis yok, duşlar akmıyor vb. vb.
Şaka bir yana, denemek bile başarı... Sen sanki 3-5 denemeden sonra kağıda 2-3 tane yerleştireceksin gibi... Ama sinek o mesafeden olmaz
Sevgiler,
-
Benim 400 metre grupmanın aynısının tıpkısı . A3 mü A4 mü muhterem ?
-
ben bunu 250metrede yapmıştım ama 300ü hiç denememiştim , helal olsun
-
reddotla galıba
-
yüksek zoom da atılmışsa normaldir,düşük zoom da atılsa pelletin düştüğü yeri görünür,12 ile 24 zoom da sıfır rüzgar da kaliteli pcp ve mühimmat ile,,iyi bir kontrollü atış ile bu kağıta en az 5 pelletin 3 girer,tüfeğin en iyi stabil attığı bar oranı nı takip edersek 5 de 5 bu hedef kağıtı tutdurabilinir,atış yaparken hedefin yakınında eli telsizli gözlemci olsa daha kolay atışlar çıkabilir,hedef kağıtını yağ tenekesine montelemek demek,şayet hedefi vurduğunuzu emin olmanızı sağlar,pellet in hedefe çarpıp çıkardığı ses! 12 zoom da 300 mt videosu çektiğimde 2 atış yapmıştım kartona,nişan noktam ortadaki sıfır rakamı idi,bu attışı yaptığım da rüzgar biraz daha sakindi 300 mt videosundaki gördüğünüz rüzgar a göre,
[Resim Engellendi: http://img96.imageshack.us/img96/3938/fotograflar2401024x768.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
[Resim Engellendi: http://img337.imageshack.us/img337/6279/fotograflar241.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
-
Tebrik ediyorum, mükemmel bir atış olmuş, acaba kullanılan mühimmat nedir? Ayrıca rüzgar yönü, şiddeti, hava sıcaklığı, ayakkabı numarası, kullanılan kağıdın gramı birde kağıdın asıldığı destek tahtamı yoksa tenekemiydi? Bu faktörler benim için çok önemli. Atışı doğrudan etkileyen faktörler.
Bende bi ara A0 kağıdıyla dağdan dağa atışı denemeyi düşünüyorum. Ancak mesafe beni biraz korkutuyor onca yolu nasıl yürüyeceğim?
-
Bende bi ara A0 kağıdıyla dağdan dağa atışı denemeyi düşünüyorum. Ancak mesafe beni biraz korkutuyor onca yolu nasıl yürüyeceğim?
-
Yok ki elimizden tutan biri.Atalım bizde şehirden şehire.
-
Tebrikler harika iş çıkarmışsınız sanırım hedef A3 , düşüncem o durki biraz çalışmayla a4 boyutunda hedefle aynı başarı sağlanablir
-
Alıntı
serdarhavsut tarafından
Tebrikler harika iş çıkarmışsınız sanırım hedef A3 , düşüncem o durki biraz çalışmayla a4 boyutunda hedefle aynı başarı sağlanablirKesinlikle.Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim.
-
abi ayakta ama desteksiz olmalı ozaman biraz daha küçülür grupman.
-
ben de bir 350 metre hikayesi var sizinkini aratmaz ama komedi faktoru cok fazla ,,,
-
Tebrikler kalbiniz kadar temiz bir grupman yayınlamışsınız. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Serdara katılıyorum biraz çalışmayla a4 kağıda aynı grupmanı yaparsınız. Ben yapabiliyorum.
-
Serdara katılıyorum biraz çalışmayla a4 kağıda aynı grupmanı yaparsınız. Ben yapabiliyorum.
Sen Serdara katılmayı bırakta, Ankaraya katıldın mı onu söyle...
Sevgiler,
-
Hocam tebrik ederim, yanlış hatırlamıyorsam Murat bu atışların benzerini hw45 le yapmıştı. Hemen hemen sizinle aynu sonuçları elde etmişti.
-
Hocam tebrik ederim, yanlış hatırlamıyorsam Murat bu atışların benzerini hw45 le yapmıştı. Hemen hemen sizinle aynu sonuçları elde etmişti.
-
Alıntı
Alıntı sahibi "kyucel"
Hocam tebrik ederim, yanlış hatırlamıyorsam Murat bu atışların benzerini hw45 le yapmıştı. Hemen hemen sizinle aynu sonuçları elde etmişti.TheNightHawk bu hobide benden daha eski ve birikimi fazla o yüzden aynı grubu tabanca ile yapabilmesi normal. Karate Kid gibi elimde fırça mahallenin duvarlarını boyayıp bileklerimi güçlendireyim siz o zaman görün beni.
-