http://www.retaygun.com/
Camiamıza ve Ülkemize hayırlı uğurlu olması dileğimle.
RETAY havalılar.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel... Hayırlı olsun... Fiyat göremedim ama
Sevgiler,
-
Hayırlı olsun
Retay Troy 100X Carbon Havalı Tüfek + Dürbünlü Tüfek Kılıfı + Red-Dot + Silah Yağı + 1 pk saçma 265TL kdv dahil olarak satışa sunulmuş.. -
Pesin olursa 250TL ye..
sabit namlu
Manuel tetik emniyeti
Kurma kolu açıkken tetik düşmesini engelleyen sistem
Ayarlanabilir Truglo fiber optik hassas gez ve arpacık
Ayarlanabilir, MC Millen stili sentetik dipcik
1100 mm toplam uzunluk
3,25 kg
7075 kalite alimünyum gövde
19 mm dürbün kanalı
460 mm namlu
namlu sert siyah krom kaplama
.177 Cal 300 mt/sn
.22 Cal 240 mt/sn[Resim Engellendi: http://img682.imageshack.us/img682/7964/retayn.jpg]
-
bende bunlardan speriş vermeyi düşünüyodum bugün yerli tüfek satması daha keyifli oluyo
-
Tüm havalı silah severlere hayırlı olsun. Umarım iyi bir şeyler yapmışlardır, yerli silah sanayiinin biraz rekabete ihtiyacı var.
-
Görünümleri oldukça tatmin edici Umarım atış kabiliyeti de göründükleri kadar iyidir. zıpkınları da varmış bu arada.
-
şekil olarak güzel gözüküyolar isabeti ve kalitesi nasıl acaba
-
Görünüş olarak güzel tüfekler. İnşallah icraat olarakta iyidirler
-
hayırlı olsun.
namlu kalitelerini merakettim.fiyat görünümlere göre uygun.
-
-
Diana 470 kopyası gibi görünüyor. Ama etkileyici.
-
çok yakında
hadi bakalım abi merakla bekliyoz sende olmasan
-
- Resmi Gönderi
Biraz önce firma ile görüştüm, tasarımda Weihrauch 97k dan esinlendiklerini ve kendilerinden de tasarıma katkıda bulundukları ifadelerini aldım, Umuyorum yerli havalı silah sanayimizin gelişmesine büyük katkıda bulunacak, kendilerini bu girişimleri için kutluyorum.
-
t kundak gerçekten çok başarılı duruyor
-
hadi bakalım abi merakla bekliyoz sende olmasan
tetik gamo kopyası imiş,beklediğim kral magnum kadar olsun öpüp başıma korum
-
Biraz önce firma ile görüştüm, tasarımda Weihrauch 97k dan esinlendiklerini ve kendilerinden de tasarıma katkıda bulundukları ifadelerini aldım,
Umuyorum yerli havalı silah sanayimizin gelişmesine büyük katkıda bulunacak, kendilerini bu girişimleri için kutluyorum.
vallaha bugün bende aradım firmayı çıkan teyzeden bilgi alabilceğim birini istedim kimsenin olmadığını söyledi ürününüzü satmak istiyorum fiyat listesini mail atabilirmisiniz dedim fiyatlar konusunda bilgi sahibi olmadığını söyledi anlaşılan bu tüfeği satmaya niyetleri yok pazartesi bi şans daha vericem olmadı hatsana krala devam.
-
Pesin olursa 250TL ye..
sabit namlu
Manuel tetik emniyeti
Kurma kolu açıkken tetik düşmesini engelleyen sistem
Ayarlanabilir Truglo fiber optik hassas gez ve arpacık
Ayarlanabilir, MC Millen stili sentetik dipcik
1100 mm toplam uzunluk
3,25 kg
7075 kalite alimünyum gövde
19 mm dürbün kanalı
460 mm namlu
namlu sert siyah krom kaplama
.177 Cal 300 mt/sn
.22 Cal 240 mt/sn[Resim Engellendi: http://img682.imageshack.us/img682/7964/retayn.jpg]
kurma kolu açıkken tetik düşmesini engelleyen sistem yok maalesef tetiğe dokundugun anda namlu ucu ve kurma kolu ucundaki plastik aksam anında parçalanıyor tecrübeyle sabit.
-
bu çok büyük bir eksiklik değil.bu sistem zaten 1-2 yıldır yerli malı tüfeklere konuluyor.ki zaten çogu kişi bilir tüfek kuruluyken tetige basılmayacagını,hatta kullanım kılavuzunda bile yazıyordu benim hatsanın. fiyatına göre güç-isabet-malzeme kalitesi üçgeni içinde memnun musunuz acaba tüfeginizden?
-
eksiklik kişiye göre değişir bence eksikliktir, bizim silahımızın tetiğine bilerek basmadık yanlışlıkla oldu isteyerek yapılan bi durum değil, 3 sene önce aldığım mod 125 de bu sistem mevcut ki mod 125 in üretim tarihi biraz daha eski, tabi dediğim gibi kişiye göre değişir ve tabiki firmaların üretim şartlarına göre...yeni yaylım Retay Troy 100X Wood bu linkte tedetaylı bir açıklama yaptım isterseniz bi okuyun. memnunmuyum sorusuna gelince mod 95 - 99, stoger, norica alsam daha iyi olurdu gibi geliyor bana, linkte verdiğim açıklamaya bir ek olarak dipçikte bulunan yükselip alçalabilen yanak dayama yeri biraz yükseltme yapıldıgında gez ve arpacık görülmüyor.. son olarak tetiği gerçekten çok güzel eziliyor...
bu çok büyük bir eksiklik değil.bu sistem zaten 1-2 yıldır yerli malı tüfeklere konuluyor.ki zaten çogu kişi bilir tüfek kuruluyken tetige basılmayacagını,hatta kullanım kılavuzunda bile yazıyordu benim hatsanın. fiyatına göre güç-isabet-malzeme kalitesi üçgeni içinde memnun musunuz acaba tüfeginizden?
-