Arkadaşlar cumartesi sabahı kimler katılabilir, hava güzel olacak gibi?
Piknik yapar fotoğraf çekeriz vakit bulursak atışda yaparız
02 ŞUBAT 2008 CUMARTESİ ANKARA BULUŞMASI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tüfeğim yok
-
ben gelirim , koşa koşa gelirim
-
Genelde geliyorum bir aksilik çıkmazsa gelirim.
-
Arkadaşlar cumartesi sabahı kimler katılabilir, hava güzel olacak gibi?
Piknik yapar fotoğraf çekeriz vakit bulursak atışda yaparızabi piknik için ne lazımsa kararlaştıralımda ona göre tedarikli gelelim sonra gidince orda alışveriş yapmadık demesinler
-
piknik işin muhabbeti, Paintsign'da her bişey var, taşıyıp, vakit harcadığımıza değmez.
-
Ilgaz anadolunun sen yüce bir dağısın...
Ben yine gelemiyorum. Çocuğun yüzme işi iyi oluyodu en azından Ankara da oluyodum. Yüzme bitti ha bire hafta sonu bi yerlere gidiyoruz.... Offfff
-
geçen hafta ne sorsak alışverişe çıkmadık diyorlardı osebepten yani
-
Acıkcası ben bu buluşmayı kaçırmak istemiyorum..Koşuşturma telaşı, iş stersi derken bunaldım yawwww.....
Tutmayın beni geliommm.... Açıkcası kompresör donmuş monmuş bakmayacağım.. Hedefe kartopu bile atarım ben sonra yayımarım resimleri ......
-
Tutmayın beni geliommm.... Açıkcası kompresör donmuş monmuş bakmayacağım.. Hedefe kartopu bile atarım ben sonra yayımarım resimleri ......
hah disiplinli atıcı böyle olur işte Ankara Team kar soğuk tipi dinlemez
özlettin kendini mutlaka gel Mustafa. -
Esas kartopunu ben atacağım
-
- Resmi Gönderi
Esas kartopunu ben atacağım
Hiç kendini üzme ben sana istersen hemen yarın bir silah gönderebilirim,kullanır sonra geri gönderirsin.
-
Eksik olmayın sağolun Mustafa bey
Oğlanın tüfeğini ödünç alırım, nefsimi körletirim. Termopl İlker beye bugün tüfeği kargoladım, inşallah hallolur daha 8 taksit ödeyeceğim
-
kartopunu asıl ben atıcam cfx off
altın tetiği taktım tırnak tutmadı eskisini takayım dedim gene aynı bi problem var ama bulamadım
tahminimce yayları yerleştiremedim yada bi tarafları bozdum.
-
Merhaba.. uzun süredir aranıza katılamıyordum. Ama Büyük İhtimal c.tesi bende gelecem. Hem eski dostlara yüzümü hatırlatırım hemde yeni arkadaşlarla tanışırım diye düşünüyorum...Kaçta mekanda olursunuz beyler?
-
ŞEMS saat 10.00 gibi orada oluruz, sende çok devamsızlık yaptın bu aralar mutlaka gel.
-
Erdem karne dağıtalım bu sefer, devamsızlıktan kalanlara da ödev verelim.
-
valla doğru diyorsunuz baya aksattım buluşmaları. Ama genelde elimde olmayan sebeplerden devamsızlık yaptım. İnşallah gene kalabalık oluruz ve eyleniriz.
-
ben size hedef dikerim artık
-
yarın güzel hedefler getireceğim, umarım beğenirsiniz.
beğendiğiniz şeyleri vurmazsınız sanırım
-