evet sorduğum oydu ,teşekkürler.Bu arada sizin tüfek o soğukta yetmiş metrede ne kadar düşme yapıyor
yanlış hatırlamıyorsam 20-30 cm. (kırdığım şişelerden biliyorum )
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
evet sorduğum oydu ,teşekkürler.Bu arada sizin tüfek o soğukta yetmiş metrede ne kadar düşme yapıyor
yanlış hatırlamıyorsam 20-30 cm. (kırdığım şişelerden biliyorum )
erdem abi oldumu fotolar
Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. Nighthawk Murat sayesinde tüfeksiz kalmadım . Bu HW97 çok hoşuma gitmeye başladı ve envantere alınacaklar listesinde başa geçti
ankara team kar havasında piknik güzel olmuş yine en şık fotoları çektirmişiniz bol fotolu bol geyikli atışlar dilerim. bu arada erdem abi sarı gözlüklerin ortalığı yakıyor valla
supermiş ya ellerinize sağlık
ankara team kar havasında piknik güzel olmuş yine en şık fotoları çektirmişiniz bol fotolu bol geyikli atışlar dilerim. bu arada erdem abi sarı gözlüklerin ortalığı yakıyor valla
sağol Booze gerçekten çok keyifli bir buluşma oldu, bol bol geyikte yaptık tabii, kemikleriyle enikler oynasın diye
gözlük hakikaten çok kullanışlı, bundan sonra atışlarda kullanacağım, hem gözlere koruma sağlıyor hemde mevcut ışığı arttırıyor bildiğin gibi.
en iyisini yapmışınız abicim. geyikte yapıleybıl atışta yapıleybıl .... şaka bir yana gözlük benim çok atladığım bir ekipman. ama kullanmak lazım... geçenlerde garajda atış yaparken seken pellet kafama çarptı hızı oldukca düşüktü canımı dahi yakamadı ama gözüme gelseydi problem yaratırdı....
geçmiş olsun, ucuz kurtarmışsın .
bir atış gözlüğü daha var, onu alırsan şeffaf-sarı-kahverengi 3 değişebilir camı mevcut, tuzlu ama benim gibi sarı-sarı dolaşmak zorunda kalmazsın tabii
gecmiş olsun booze bende aynı konuda sıkıtılıym gözlük evet ama cok pahalı kötüsüde alınmaz,e atışsızda durulmuyor bir ama daha göz cok kıymetli saglık cok kıymetli boşuna ıhmal edıyoruz
Bir dahakine güneş kremi de götürelim, kar feci yakıyor amele yanığı oldum az daha dürbünün izi gözüme çıkacakmıştı ahah, akşam evde baya dalga geçtiler
aganın biri boşuna sarı gözlüklerle gezmemiş
ya abi biz o gün baya üşümüşüz i birazda yanmışız hepsi nasıl aynı anda oldu anlamadım akşama kadar ellerimi hissetmedim, akşama kadarda yanaklarım yandı durdu, sonrada hafif hafif soyulmaya başladı