at44 lw namlu ceket giyerse...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bence cok güzel olmuş. acaba üzerindeki dürbün nemarka ve nereden aldıgınızı söylermısınız cok begendım hatta satabılırsınızde
-
Kerem güzel olmuş.Sesi iyi kesiyor mu? Namlu tutucuyu söksen isabet artar mı acaba?
-
çok güzel olmuş kerem.aynısından bende istıyorum
-
bence cok güzel olmuş. acaba üzerindeki dürbün nemarka ve nereden aldıgınızı söylermısınız cok begendım hatta satabılırsınızde
teşekkurler, dürbünün markası leapers bir arkadasım vasıtası ile amerikadan getirtmiştim memnunum satmayı düşünmüyorum
-
Kerem güzel olmuş.Sesi iyi kesiyor mu? Namlu tutucuyu söksen isabet artar mı acaba?
taylan abi henüz açık havada deneyemedim ama kesecek başka şansı yok , namlu tutucunun sorun cıkaracağını düşünmüyorum çünkü deliğini genişlettim + olmasında fayda olacağını düşünüyorum çünkü en uctan 90mm kadar bir kısım tek parça alüminyum (+susturucu) namlu üzerindeki dişe geçiyor dolayısıyla azda olsa bir ağırlık olduğundan namluyu aşşağıya eğebilir.
yakın zamanda deneyeceğim inş.bende merak ediyorum
-
çok güzel olmuş kerem.aynısından bende istıyorum
önce deneyeyim sonuç iyi olursa isteyenlere yardımcı olacağım.
-
gayet şık olmuş, seside kesiyorsa diğer at44 sahibi kişilere de örnek olur.
-
kerem senden gelişmeleri bekliyorum
-
büyük ihtimal bu hafta sonu denerim
-
denemeleri yapmış bulunuyorum hatta 1 ağustostaki benchrest yarışmasınada bu şekilde katıldım sonuç olarak sesi kesti ama azda olsa atışlara etkisi olduğunu fark ettim boyu biraz daha uzatıp iç sistemde birkaç değişiklik yapmayı düşünüyorum
-
kerem bekliyoruz
-
görünüşü mükemmel olmuş
-
bu çalışmada kullanılan borunun çapını bilen var mı