slm arkadaşlar stoeger x50 aldım incelemelerimde güzeldi daha atış şansım olmadı zaten acemiyimde sizce iyimi yaptım doğru bir seçim olmuşmu adamlar kullan bize teşekkür et dedi aldığım yerde bir iki atış şansm oldu baya bir güçlü geldi ama bilmiyorum kullanmadan yorumlarınızı bekliyorum saygılar
stoeger x50
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
hayırlı olsun . güle güle kullan.
-
Dostum bir malı almadan once soracan aldıktan sonra degil ama x20 herkes memnundu hazar oda guzeldir<br>
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Fotoğraf ve grupman yayınlarsanız tanımış oluruz bu cihazı.
-
teşekkür ederim haklısın barbaros abi ama işte keşfetmemiştim aldığımda buraları insan aldıktan sonra bile acaba doğrumu yaptım diyor grupman için daha tüfeği sıfırlıyamadım hep attığım yerin 5cm üstünü vuruyor hafta sonları nerede buluşuyorsunuz varmı bir gelelim abiler hem siz daha iyi anlarsınız sıfırlamadan bende pek tecrübe yok
-
her zaman aynı yeri vuruyorsa korkma iyi bir sey ayarla duzeltilir. İstanbulda olanlar toplanıp atısa giderler sende onlardan bu işi tam olarak ogrenirsin Tekrar hayırlı olsun
-
eyvallah abiler bide bişi daha sorucam tüfeğin üstündeki dürbün stoeger airguns 3-9x40 bu dürbün iş görürmü adamlar 200 tlden aşşağı alamassın dediler bu kadar pahalı olacağını düşünmüyorum iyimidir bu dürbü işimi görürmü ona göre satıp değiştiricm
-
işini görür. fena bi dürbün değil. satıp değiştirmene gerek yok . boşa masraf olur.
-
eyvallah