Sevgili Forumdaşlarım,
Havalı silah hobisine olan tutkumla birlikte benim en keyifli diğer hobilerim fenerler ve çakılar. Gücümün yettiği kadar markalı fener ve çakıların koleksiyonunu yapıyorum,bu yazıda fotoğraf pek güzel olmasa da sizlere çakı koleksiyonumu tanıtmak istedim.
[Resim Engellendi: http://i251.photobucket.com/albums/gg316/ta2mtf/PIC_00241.jpg]
Üst sıra soldan sağa:
1-Opinel No:8 Carbon(paslanan cinsten)
2-Smith Wesson Homeland Security
3-Buck
4-Spyderco Byrd Meadowlark
5-Çin malı(Açılış mekanizması ilginç ve çeliği hiç fena değil)
6-Spyderco Dragonfly
7-Böker paraşütçü çakısı(Amerikan değil Taiwan fabrikasından)
8-Çin malı seramik çakı (Seramik mutfak bıçağı var ama çakı olarak bir bunu gördüm)
Alt sıra soldan sağa:
1-Gerber Freehand
2-Gerber Multi plier 600 DET (ama sanırım paralel pazar;yani sahte değil ama eksik)
3-Leatherman Micra
4-Victorinox Rescue Tool
5-Victorinox Swiss Mechanic
6-Victorinox Cadet Alox
7-Victorinox Climber( Tam 10 yıllık)
Aslında çakı koleksiyonu da havalı silah gibi bir çılgınlık ama onları yanınızda taşıyabildiğiniz için daha birçok seviyorsunuz. Benim çakılarımın nerdeyse tamamı EDC (everydaycarry: hergün taşınabilen) çakılar, fantastik büyük yada sabit bıçakları pek sevmiyorum.
Bunların bir de fotoğraflayamadığım kılıfları var( 8 adeti kılıfta taşınabiliyor kalanlar klipsli 1 i hariç)
Fotoğraf kalitesi çok düşük oldu lütfen kusura bakmayın, herkese bol havalı silahlı, çakılı ve fenerli ve hatta bol taktik malzemeli günler dilerim.
Saygılarımla,
Umut