Sabah gün ağırırken, 06:00 civarı güneş kavurmaya başlamadan sıcaklık 21/25 dereceleri aşmadan, Çamlık 2 'de barut kokuları ile afyonumu patlatacağım. Erken gelen olursa Çamlık 1'e de kol kaslarımı çalıştırmaya gelirim. Ankara'da olup gelecek var mı ?
14 Ağustos "Tüfek Çattım Ankara'nın Düzüne, Hasret Kaldım Senin Güzel Yüzüne" Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben saat 0730~0800 civarı 1. Çamlık civarında olmayı düşünüyorum... Sen içindeki bütün ateşi boşalt sonra 1.'de görüşürüz...
Sevgiler,
-
Bu arada buluşma başlığı da 10 numaraymış, kutlarım...
Sevgiler,
-
Sabah karanlık tarafa katılamam ancak; 8-9 arası gelirim. Ramazan moduna geçtim.
-
ben de gelmek isterim ama imkan(araç) yok sizlerle atış yapıp biraz bişeyler öğrenirdik.
-
ben de gelmek isterim ama imkan(araç) yok sizlerle atış yapıp biraz bişeyler öğrenirdik.
Nerede oturduğunu yazarsan, o taraftan katılan arkadaş varsa bir yerden alıp getirebilir seni... Ben Keklikpınarında oturuyorum...
Sevgiler,
-
Sıcak hava ve ramazan dolayısıyla bu hafta da ben yokum. Sizlere iyi eğlenceler.
-
arkadaslar selam bende ankarada oturuyorum .havalı tufegim var .aktivitelere katılmak işstiyorum genelde nerelerde ve nezaman buluşamalar yapılıyor.
ögrenmek istiyorum .aranıza katılmak tecrübelerinizden faydalanmak ve aktarabiileceğim bilgilerim varsa akratarmayı isterim. saygılar.