hepinize tebrikler tekrar
19 EYLÜL 2010 - REŞADİYE - 50 METRE BENCHREST PUANLI YARIŞMASI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben kaçıncı oldum bilmiyorum ama 1. turda iyi bir grup yaptım sonra taylan abi dedi ki grubuna değil puanına hee dedim baştan neden söylemediniz
-
Günün videosu hazırlandı
iyi seyirler
-
Süper bir video olmuş. Eline sağlık.
-
Katılan, atış yapan arkadaşları ayrı, videoyu hazırlayan arkadaşımı ayrıca tebrik ediyorum. Büyük emek ve çaba var. Çok güzel olmuş.
-
Emre eline sağlık harika olmuş.Dürbünden çekim yapmak için ısmarladığım aparat geldi.Bir ara onu yapalım.
http://www.youtube.com/watch?v=XQ11oVUjbR0 -
Emre eline sağlık harika olmuş.Dürbünden çekim yapmak için ısmarladığım aparat geldi.Bir ara onu yapalım.
http://www.youtube.com/watch?v=XQ11oVUjbR0pratik bir alete benziyor gerçekten
hemen kopyalıyalım hatta Murat sanırım bunu yapabilir eli altındaki tezgahlarda
-
video güzel olmuş, hangi program ile düzenlediniz öğrenebilirmiyim?
-
video güzel olmuş, hangi program ile düzenlediniz öğrenebilirmiyim?
teşekkürler, sony vegas movie stüdyo 9.0 kullandım
-
Elinize sağlık, yakında Final Cut Pro'ya dalış yapacağım sanırım ben de...
-
Elinize sağlık, yakında Final Cut Pro'ya dalış yapacağım sanırım ben de...
teşekkürler, bende adobe premier e giriş yapıcam sanırım, bugün biraz kurcaladım hoşuma gitti
-
Premiere ve Final Cut'ın çok benzer olduğu söyleniyor. Öte yandan bir de Avid var tabii. Mac versiyonu durumlarını öğrenmek gerek.
-
Elinize sağlık, hem güzel bir yarışma hem güzel çekim olmuş
-
http://www.youtube.com/watch?v=XQ11oVUjbR0Çekim yapmak yanında, hedefe nişanı kamera ekranından alınca, kaynak noktasını sabit tutmak gibi bir probleminde direkt çözüleceğini düşünüyorum. Faydası olur herhalde.
-
video yu her kim hazırladıysa süper olmuş eline sağlık.
ahhh bir gün ankaranında böyle bir ortamı olması dileğiyle ......
(ankara team orda olsaydı acaba podyumda kaçı olurdu diyede merak etmiyo değilim)
-
Bugün 19:18
kafasi tarafından
(ankara team orda olsaydı acaba podyumda kaçı olurdu diyede merak etmiyo değilim)
Bunu anlamak için tam geliyorduk Ankara'ya ama olmadı.Elbet bu sorunun yanıtını bulacağız bir gün.
-
Bugün 19:18
kafasi tarafından
Bunu anlamak için tam geliyorduk Ankara'ya ama olmadı.Elbet bu sorunun yanıtını bulacağız bir gün.
Steyr'i olan kupa kızını kapar abi.
-
Evet Ankara Team de de Steyr'li bir iki arkadaş var, ama bu ara pek atışa gelmiyorlar. Birlikte bir müsabaka düzenlemek gerçekten güzel olur ama sizin atış alanınızdaki imkanlar maalesef bizde o kadar yeterli değil. En fazla 3 kişi aynı anda güvenle atış yapabilir.
-
Bizimde aynı anda ancak 2 kişinin aynı anda atış yapabileceği bir kulvarımız var.Bu hafta yarışmayı 10'ar atıştan 2 tur yaptık ve 18 kişinin atışlarını tamamlaması 5 saat falan sürdü.25 yard yarışmasını teker teker yarışmamıza rağmen daha kısa sürmüştü.2 tur olunca biraz karışıklık ve vakit kaybı kaçınılmaz oluyor.
Steyr konusuna gelince, rüzgar varsa silahtan çok atıcının rüzgarı hesap etmesi önemli.Ben ilk turda dangır dungur atınca Steyr falan yalan oldu. -
Rüzgar düşük güçlü silahları perişan ediyor haklısın. Benim HW100 de senin silahla hemen hemen aynı hızda atıyor, rüzgar çıkınca "saçmalıyor"
-