Bugun elimde kalan 30 civarindaki 70 gr lik yeni siyah yavascalari 65 gr ile karsilastirmak icin atis alanina gittik.
yanimdaki bir abime ilk atisi yapmasi icin tufegi verdim, tetige basmasi ve patlama ile sarjor parcalanarak yere dustu sarjor icindeki yere mermiler dagildi. kopan sarjor parcalari kullaniciin kolunda 3 adet yara ve kesik olusturdu. Bolt onde kilitlendigi icin kurma kolunu sikistigi yerden geriye cekemedik. Govdeyi sokup bolt u arkadan civi ile vurarak cikardik ve ilk kez sahit oldugum bu tehlikeli olayin malum nedenini bulduk
asagida yaralanmis kol ve sorumlu olan seyi beraber goruyorsunuz
[Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/100821/temp/w43dreud.jpg]
resimi zoomlarsaniz o hep bahsettigimiz fisek tablasinin ustunde devamli balon yapan yerin PATLADIGI ve geriye kacan gazin ve kapsulun etkisi ile sarjoru asagi dogru patlatip parcaladigini goreceksiniz. Resim boltun cekiclenip cikartilmasi sonrasi tablasi PATLAK fisegi ve yakalayan boltu gostermektedir.
Bu fisekler ozellikle o balonlasan tabla cok tehlikeli!!! Ben cok denedim o yuzden birsey olmaz demeyin lutfen. Bu 70 gr yeni fisekten 50-60 tane atmistim, devamli takilmis ve kapsul firlatmisti ama bu kadar sakincali bir durum hic olmamisti. Karar, sag yuzunuz, el ve kollar sizlerin...