Herkeze kolay gelsin benim sorum tam boş şekilde olan tüfeğime hava doldurup 2-3 atış yapmak istedim yalnız hava pompasıyla bastığım havanın namlu ucundan çıktığını fark ettim bunun sebebi nedir yada hatsan a göndermemmi gerekiyor ?
At44-10 Hava Kaçırıyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yanlış hatırlamıyorsam forumdan okuduğum kadarıyla tüpünüz tam boş olduğundan bastığınız hava çekiş yayını açamıyor bu yüzden hava namludan çıkıyor. Kurma kolunu kurup hava bastığınızda bu sorun çözüyordu sanırım. Hatsana falan göndermenize gerek yok.
Saygılar...
-
kurma kolunu geriye cek sonuna kadar. Yanlız jarjörü koyma kolay gelsin...
-
şarjorü koymadan kurma kolunu çektim yalnız gene hava çıkıyor
-
tüpü sök dışarıda doldurmayı dene,
bu arada tüpün içindeki havayı kendinizmi boşaltınız yoksa size geldiğinde öylemi idi?
-
tüpün içinde 2-3 atışlık hava olduğunu biliyordum sonra dışarıda talim yapalım dedik ben silahın pompasını araken arkadaş 2 kere ateş etmiş 3. de zaten tetik boşa gitmiş bende pompa ile geldiğimde havayı bastığımda havanın namludan çıktığını fark ettim.
-
söylediğine göre büyük olasıkla tüpü bozmuş arkadaşın ona senin yapacağın birşey yok,fabrikasına içinde yazılı not gönder yolla,
-
fabrikaya gönderirken yanında fatura ile garanti belgesinin fotokobisini göndersem olurmu ? İlla orjinallerine gerek yoktur herhalde
-
faturanın fotokopisi ile birlikde tüfeğin tüpünü sök yolla gönder,
-
üstad şimdi pcp tüpü söktüm ve bi hava basam dedim tüpün üstündeki deliklerden hava çıkıyor sanırım dedikleri gibi tüpün yay tam kapatamadığından hava kaçırıyor
-
yayı kapa olması lazım
-
senin tüpün valf i arızalanmış kardeş, o yay mefta olmuş, 100 bar ın altına inmemeni tavsiye ederim,zaten 100 barın altında basınç azaldığı için senin dürbün ün ile nişan aldığın uzak mesafede vuruş noktan kayacaktır,100 bar ile 170 bar arasında dahi pellet düşüş farkı var
-
120- 180 bar arası kullan cok iyi 30 atış verir tavisyem
-
En güzeli hiç ellemeden silahıydı tüpüydü hepsini kargoya verem bakımını filanda yapmış olurlar hemde tüp değişir Nasıl olsa kargo 17-18 TL tutuyor
-
tüp tamamen boşken pompayla ilk 50-60 bara kadar hava kaçırması normal.hızlı bir şekilde 100 bara cıkarana kadar basarsan daha sonra kaçırmaması lazım.ama bazı durumlarda valf arıza yapabiliyo o zaman yapıcak bişey yok en iyisi hatsana yollamak.ama önce dediğim gibi hızlı bir şekilde 100 bara kadar cıkarmaya calış.
-
dün silahı hatsana gönderdim bugun öğleden sonra ellerine ulaşmış aradığımda en geç bayramdan önce salı günü elimde olacağını söylediler.
Yazıma hava sorununu ve bakımlarının yapılmasını not düştüm birde istediğim yeni long serisinde çıkan namlu ucunu gönderseler tam süper olacak
-
aslında olan olmuş silahı göndermişiniz ama bilmeyen arkadaşlar için diyeceğim.böyle durumda tüpü sökün bir pense yardımıyla iğneyi kendinize doğru çekik tutun biyerdende diğer arkadasınız hava bassın böylede oluyor
-
mustafa şimdi kaş yaparken göz çıkarmayayım dedim nasılsa garantisi var.Bide şu longlardaki namlu ucundan taksalar tam süper olur
-
@TrSamurai
Takmıyorlar malesef. Bende tüfeğimi bakıma gönderdiğimde istemiştim ama takmadılar, ayrıca cevap ta vermediler. Yalnız ben tüfeği şarjörsüz göndermiştim, geri geldiğinde şarjörlüydü. Gelen şarjör de bendekilerden çok daha kaliteli bir şarjör. Pelletler çok rahat oturuyor. -
@TrSamurai
Takmıyorlar malesef. Bende tüfeğimi bakıma gönderdiğimde istemiştim ama takmadılar, ayrıca cevap ta vermediler. Yalnız ben tüfeği şarjörsüz göndermiştim, geri geldiğinde şarjörlüydü. Gelen şarjör de bendekilerden çok daha kaliteli bir şarjör. Pelletler çok rahat oturuyor.
Üstad bende şarjörsüz gönderdim inş sendeki gibi şarjörlü gönderirler 3. şarjör olur yedekten zarar gelmez valla göndermezseler eğer tüfeği aldığım yer getirebilceğini söyledi eğer getiremez ise bende susturucu almayı düşünüyorum -