Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • kac gundur ava gıtmeye ugrasıyorsum bır turlu nasıp olmuyordu bugun arkadas aradı hadı dedı ve aksam saat altıda cıktık ava bıldırcına gıdelım dedım ıkı tane tufegımız var ıkısıde huglu bırı otamatık (kınetık olan) bır superpoze tabı ıkısıde babamın superpozeyı ıstememe ragmen vermedı mecbur otamatıkle gıttık onla nedense nişan alamıyorum pek genelde kusa bakarken namluyu goruyom namluyu gordummude vuramıyorum velasıl 18:30 gıbı ava basladık ıkı domates tarlası bır tane de kavun tarlaası 200 donum var hepsi aksam 8 kadar gezdık bırde benım kopek vardı ama malesef kopek benı kale almadı av yapmadı hıc yoksa 4 tane kus kacırdı yuz metre oteden kaldırıyor babamla ıken ferma verıyodudaha yasına gelmemiş erkek pointer domatesı gezdıkten sonra bende arabaya kapattım kopegı 15 e yakın bıldırcın kalktı onumuzden 9 tane vurduk ama 3 tanesı mısır tarlasında kaldı bulamadık gunun hasılatıda bunlar 4 ben vurdum 5 tanede arkadas

[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/100901/temp/vnd93p5i.jpg]

airarms s410 FP raptor mp8 reticle 6-24x50
    green laser 300 lumen flashlight

B RH +

• güzel av olmuş.
    ama nebileyim ,dini çok bütün bir adam değilimdir. fakat ramazan ayında hayvanların vurulmasınada içim el vermiyor.

HATSAN TORPEDO 155 .22 CAL.+ 3-9*32
    GAMO HUNTER 440 .177 CAL.+ TEK PARÇA AYAK 3-9*44
    MARKSMAN 1010 AIR PISTOL .177 CAL.
    SARSILMAZ AIR PISTOL .177 CAL.
    REMINGTON 870 MAGNUM 12 GA TEFLON KAPLAMA

• kardesım dogru dıyonda gecen yıl ramazanın cıkmasını bekledım ovada bı tane kus kalmamıs benım arkdaslar 3 kısı 50 yı gecmıs vurdukları deepfrizde sonra rakı bıldırcın olayına gırıyolar hepsi oyuzden bunlar bıtırmeden bır kac ta bız sılah atalım dedık

airarms s410 FP raptor mp8 reticle 6-24x50
    green laser 300 lumen flashlight

B RH +