- Resmi Gönderi
abi bu conta namlu sızdırmazlık diye mi geçiyor yatagun de ayrıca abi tüfek kutusu varmı yatagun de?
Evet kadir, o parça.
Sert Plastik tüfek çantası diyorsan, maalesef yok, Gamo silah çantalarından var.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
abi bu conta namlu sızdırmazlık diye mi geçiyor yatagun de ayrıca abi tüfek kutusu varmı yatagun de?
Evet kadir, o parça.
Sert Plastik tüfek çantası diyorsan, maalesef yok, Gamo silah çantalarından var.
tamam abi o conta dahil ufak 2 kalem daha ekledim listeye,bu conta iyi birşeymiş bu sistemde sızdırmazlık daha mininum düzeyde olacağını düşünüyorum
hayırlı olsun kadir abi çok iyi bir şeye benziyor...
Bizim kronoda minimum 5 pellet deliği vardır bir tanesi sensörün plastiğini de delip geçti az alttan girse sensörde de delik olacaktı
Kadir Abi, tüfek soğukken yaptığın ilk atış ile sonraki atışlar arasında çok bi hız farkı oluyomu?
hayırlı olsun kadir abi çok iyi bir şeye benziyor...
çok iyi birşeye benzemesi için çok para verdik zaten sağol kardeşim
Bizim kronoda minimum 5 pellet deliği vardır bir tanesi sensörün plastiğini de delip geçti az alttan girse sensörde de delik olacaktı
benim bu 2ci kazam chrony ile,ilki senserün üstünden parça aldı gitti aslında dürbün vs varsa çıkarıp atmak en sağlıklısı,ben yapmam diyordum başıma geldi işte
Kadir Abi, tüfek soğukken yaptığın ilk atış ile sonraki atışlar arasında çok bi hız farkı oluyomu?
yaz aylarında çok az bir miktar güç artışı oluyor,
kış aylarında güç den ziyade, tüfek şöyle bir kendine gelmeden ben grupman çalışmasına geçmiyorum,zira dengesizlikler oluşuyor gövde soğuk iken,yaylı tüfekler de. 20 25 atış yapınca daha seviyeli stabil atış verimine ulaşıyorum,
yaylı tüfeklerin prensi sideprensi07 KADİRRR!!! güle güle kullan.
sağol maho teşekkür ederim
Kadir yeni tüfeğini güle güle kullan.
Krono ve model 48 için geçmiş olsun.
sağol abi teşekkür ederim
kadir abi hayırlı olsun çok güzel bir bir silah almıisın kundak kısmını çok beğendim özellikle dipçik çok hoş duruyo neyse nazarımız deymesin hayırlı kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah
sadece kundakmı eline alıp bir baksan özel vitrin yaptırırsın buna sen
yok abi sahiden genel olarak çok hoş bir silah benim kundak kısmı daha bi hoşuma gitti eğer elime alma imkanım olsaydı kesinlikle bir vitrin yapardım ben buna
Tüfeğin her şeyi gerçekten mükemmel.
Ama hoşuma gitmeyen bir tek dipçiğin arkasına doğru sağ el kullanana göre tasarlanmış yükselti dir.
Geri kalana tek sözüm yok. AA 410 larda da aynı dizayn mevcut.
Hayırlı olsun kadir abi çok güzel tüfek insan kullanmaya kıyamaz arazi performansını merakla bekliyorum..
Kadir bu kundağı sprey boyayla griye boyasan daha afilli görünmez mi?
Uçuk pembe daha iyi olmazmı? Murat
Hayırlı olsun kadir abi çok güzel tüfek insan kullanmaya kıyamaz arazi performansını merakla bekliyorum..
sağol kardeşim,havaların müsait zamanın da onun da ifadesini alacağım dan emin olabilirsin
Murat sen önce hw97 ni hani şu pijama renkli olanı önce bir boya sonra benim tüfengimi düşünürüz
Uçuk pembe daha iyi olmazmı? Murat
abi elim den gelse korumalık yaptıracağım ben bu kundağa bırak boyamayı
abi elim den gelse korumalık yaptıracağım ben bu kundağa bırak boyamayı
Peki Kadir, Ceviz kundağın o soft verniksiz dokusuna dokunduğunda ne hissediyorsun?
abi onu anlatamam almanız lazım kişiden kişiye farklı yorumlar gelebilir pürüzsüz russian girl gibi