akşam üstü 17.00 civarında ateşten duman çıkmaya devam ediyordu ellerinize sağlık.
18.09.2010 - Ertuğrul Fırkateyni ve Jimi Hendrix buluşması.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu arada yeni glad başarınkinin ikizi. dürbünü bile aynı
-
Alper erken gelmişsin biraz? =)
-
daanca gelebildim :))
bu arada off road cular ortamı sarmıştı..
-
Evet ANkara Offroad Şampiyonası 2. Yarışı var bugün. Saat 13:00'da start alıyor. Gelmek isteyenler için onu da belirtmiş olalım böylece.
-
bende bu hafta boş geçmesin diye sabah 07.00-8.30 arası paintsigna gittim. temizlik yapıldığını görünce çok memnun oldum yardımcı olamadığım için kusura bakmayın, ellerinize sağlık
-
bende bu hafta boş geçmesin diye sabah 07.00-8.30 arası paintsigna gittim. temizlik yapıldığını görünce çok memnun oldum yardımcı olamadığım için kusura bakmayın, ellerinize sağlık
Erdem, benim bugün 10 bitti sigarasız hayatta... Sende durum ne merkezde? Bak Rıfatta bırakmış 2 ay önce, Osman abi de içmiyor... (ara gazı)
Sevgiler,
-
Erdem, benim bugün 10 bitti sigarasız hayatta... Sende durum ne merkezde? Bak Rıfatta bırakmış 2 ay önce, Osman abi de içmiyor... (ara gazı)
Sevgiler,
Bu durumda ben de bu hafta bırakmayı bir deneyeyim, bakalım ne olacak.
-
Bence senin adına oldukça HAYIRlı olur Kamuran...
Sevgiler,
-
bi yerde duymuştum, Maden suyu iyi geliyormuş canınız sigara isteyince bi şişe maden suyu için Cem abi bi dene istersen
-
selamlar soda şişeleri de sanırım işimize yarar değil mi.bu arada EVREN kardeşim ben GRT - III tetiği sipariş ettim gelince yardımcı olursan sevinirim bu konuda benden daha bilgilisin.bir de cfx in o-ring i var ya ona da bir bakalım uygun bir zamanında artık bir yol yöntem bulacaz.Kırılan hedefi de bir modifikasyondan geçirdim artık kırılacagını sanmam.hepimize hayırlı uğurlu olsun. cem abi unut sigarayı artık.Adını bile anma ben öyle yaptım. SAYGILAR SEVGİLER BİZDEN
-
Noluyor yaw, musteri sayim gungune azaliyor
Niye birakiyorsunuz sigarayi herhangi bir zarari yokki -
Sana müşteri olmakta bir sorun yok ama, başka servise müşteri olup sonra dört kolluya yolcu olma fikri insana bıraktırıyor
-
selamlar soda şişeleri de sanırım işimize yarar değil mi.bu arada EVREN kardeşim ben GRT - III tetiği sipariş ettim gelince yardımcı olursan sevinirim bu konuda benden daha bilgilisin.bir de cfx in o-ring i var ya ona da bir bakalım uygun bir zamanında artık bir yol yöntem bulacaz.Kırılan hedefi de bir modifikasyondan geçirdim artık kırılacagını sanmam.hepimize hayırlı uğurlu olsun. cem abi unut sigarayı artık.Adını bile anma ben öyle yaptım. SAYGILAR SEVGİLER BİZDEN
Tabii bakarız.
-
bi yerde duymuştum, Maden suyu iyi geliyormuş canınız sigara isteyince bi şişe maden suyu için Cem abi bi dene istersen
Külliyen yalan o Serdar... Ben çook içtim, bi numarası yok... Sana onu söyleyenin tek numarası da ayakkabı numarası... En HAYIRlısı tıbbi yardımla bırakmak, ben ööle yaptım, oldu...
Sevgiler,
-