Yarın Ertuğrul Fırkateyni ve Jimi Hendrix anısına şişe kurban edelim.
Elimden geldiğince erken saatte önce Paintsign, orada kimse yoksa 1. Çamlık'ta olacağım. Yine silahsız geleceğim.
Tamam polise de haber vermeyeceğim, nolur bana da şişe bırakın.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Yarın Ertuğrul Fırkateyni ve Jimi Hendrix anısına şişe kurban edelim.
Elimden geldiğince erken saatte önce Paintsign, orada kimse yoksa 1. Çamlık'ta olacağım. Yine silahsız geleceğim.
Tamam polise de haber vermeyeceğim, nolur bana da şişe bırakın.
silahsız geleceğine hiç gelme derdim ama, kıyamam sana ben zaten gelirim herhalde?
Silahsız ve tehlikesizim Erdem abi, kıyma bana.
Bu arada buluşmaya ilk kez kaytılmak isteyenler için haritamızı da verelim:
AnkaraTeam Buluşma Noktaları Haritası
Linkteki haritayı sağ üst köşeden "satellite" seçeneğini seçerek görüntülerseniz buluşma noktalarımızı görebilirsiniz.
Şişeleri şerefime hatta şerefimize kıralım. Yarın benim ve Mustafa Serdar'ın doğum günü.
Oo, o zaman parti var. =)
Uzun zamandır şişelerle ilgilenemiyorduk güzel olur.
hazır tüfeğimde adanadan gelmişken neden gelip birlkaç şişe kırmayayım ki .Bende varım ozaman yarın görüşmek üzere .bu arada cem abi gelebilirsen seni de bekleriz
herkese saygılar sevgiler
Geliyorum geliyorum... Peynir ekmekten başka şey yemedim
Sevgiler,
Peynir ekmekten başka şey yemedim
fırıncıyı veya peynirin tenekesini de yemediysen bu sefer bişi olmaz
fırıncıyı veya peynirin tenekesini de yemediysen bu sefer bişi olmaz
Tanıyamadım birader, kimsin?
akşam üstü oralarda olursan tanışırız. yeni glad alan arkadaşıda getiricem huzurlarınıza.
Yarın bende geleceğim inşallah. Bol şişe kırmalar.
akşam üstü oralarda olursan tanışırız. yeni glad alan arkadaşıda getiricem huzurlarınıza.
Senin için beklerim koçum... Ne o? Kalabalık geliriz mi diyorsun yani? Glad mlad bilmem, alayınızı yerim uyandırıyım... Efendi olun lan.
Uzun zamandır gelemiyorum gelmiyorum tembellik edip kaytarıyorum valla. Bi aksilik olmazsa yrn oralardayım. Saygılar.
şişeleri dolu götürüp boşalttıktan sonra mı kıracaksınız yoksa boş şişeleri doldurup doldurduktan sonra mı kıracaksınız
yarından itibaren uzunca bir süre ankarada olacam ve tabiki ben de buluşmlara katılabileceğim artık. Alper bu arada mevsim başladı haberleşelim de hafta sonları müsait zamanlarda bıldırcın, üveyik yapalım Rıfat abi doğum günün kutlu olsun , Nice mutlu sağlıklı ve sevdiklerinle beraber senelere.
erdinç çok güzel söyledinde üveyik %90 ihtimalle gitmiştir vakti geldi çünkü.
ben uyuyakalmışım, herkezden özür dilerim
Yine güzel bir buluşma oldu, keyifli bol sohbetli şen şakrak... Atış alanında çok fazla cam kırığı, kağıt, karton vs vardı, hepsini bir güzel temizledik, yaktık yok ettik . Gelip atış yapacaklara duyurulur. Katılan herkese çok teşekkürler. Saygılar
Yine güzel bir buluşma oldu, keyifli bol sohbetli şen şakrak... Atış alanında çok fazla cam kırığı, kağıt, karton vs vardı, hepsini bir güzel temizledik, yaktık yok ettik . Gelip atış yapacaklara duyurulur. Katılan herkese çok teşekkürler. Saygılar
Aha da belge...
K.Ş.v.D.H.K.T.v.İ.Timi işbaşında...
[Resim Engellendi: http://img811.imageshack.us/img811/7251/fotoraf0028.jpg]
Sevgiler...