Alanda hiç rüzgar yoktu. 100 yard da denemeler yaparken tesadüfen oldu.
[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/bemn4.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Alanda hiç rüzgar yoktu. 100 yard da denemeler yaparken tesadüfen oldu.
[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/bemn4.jpg]
tebrikler. 91 metrede tek delik.gercekten bu sporu türkiyede cok üst noktalara taşıyor forumumuz.parmagınıza gözünüze saglık
bende tebrik ederım sızı cok güzel atıs olmus. bende su s410 umu dedneyecemde ısten fırsat bulamıyorum ama benım tercıhım gurupman yerıne sıse olurdu.
tebrikler arkadaşım bize böyle atıcılar lazım.devamını dilerim sevgiler
Tesadüfen oldu derken eminim mütevazilik yapıyorsunuz.
Güzel grupman tebrik ederim.
Kulandığınız pellet neydi, basınç ne cıvarlardaydı hatırlıyor musunuz?
super s 410 daki isabet kalitesi iyi bir tetik cekici olursa arkasinda hep sasirtir ,,, elinize saglik/
Tesadüfen oldu derken eminim mütevazilik yapıyorsunuz.
Güzel grupman tebrik ederim.
Kulandığınız pellet neydi, basınç ne cıvarlardaydı hatırlıyor musunuz?
Kullanılan pelet JSB 18gn
Basıncın kesinlikle 140 değil 150 değil tam 145 bar olması gerektiğini anladım. Regülatör 150 bara ayarlıydı, devreden çıkar çıkmaz çok güzel atışlar yaptı sonra atışlar dağılmaya başladı.
Güzel atışlar, bravo.
Selam, Tunç bey. Regülatör derken, S410a regülatör mü taktırdınız? "Devreden çıktığında" ibaresini biraz açar mısınz?
Mesela regülatör 200 - 150 bar arasında etkili değil mi?
Tunç ellerine sağlık, süper olmuş. Bu arada ilave edeyimki bu konularda tesadüflere pek inanmam
Herkese teşekkür ederim,
Regülatörle ilgili olarak şunu söyliyim benim s410 da regülatör yok, fakat tüfeğin tüpüne bağlı olan 1 litrelik 300 barlık regülatörlü bir tüpüm var. Üzerinde büyük ve hassas bir basınç götergesi var. Ayrıca regülatörü atış esnasında istediğim basınca ayarlayabiliyorum.
Yani kısacası tüfeğin tüpünü pre-chamber olarak kullanıyorum. 150 barda sabit tutuyor. Büyük tüpteki hava azalınca regülatör devreden çıkıyor ve basınç düşmeye başlıyor. Bende olup biteni 3 tane basınç göstergesinden izliyorum.
Herkese teşekkür ederim,
Regülatörle ilgili olarak şunu söyliyim benim s410 da regülatör yok, fakat tüfeğin tüpüne bağlı olan 1 litrelik 300 barlık regülatörlü bir tüpüm var. Üzerinde büyük ve hassas bir basınç götergesi var. Ayrıca regülatörü atış esnasında istediğim basınca ayarlayabiliyorum.
Yani kısacası tüfeğin tüpünü pre-chamber olarak kullanıyorum. 150 barda sabit tutuyor. Büyük tüpteki hava azalınca regülatör devreden çıkıyor ve basınç düşmeye başlıyor. Bende olup biteni 3 tane basınç göstergesinden izliyorum.
ogen
İyiymiş Fotoğraf koyma şansın var mı acaba? Akla mantığa yatkın bir düzenek. Satın mı aldın yoksa özel yapım mı?
bu spora ogen abim gibi atıcılar grçekten çok şey katıyor...
tşkrler