Merhaba arkadaşlar. Nisanda AT44-10 long almıştım bugüne kadar farklı illerde ve farklı arazilerde 1000den fazla atış yaptım. Mükemmel bir silah çok güçlü çok memnunum. Geçen hafta balığa giderken tüfeğimide yanımda götürmüştüm. Orada yaklaşık 150 atış yaptıktan sonra birden tüp, dolum yerinden hava kaçırmaya başladı. Çok az hava kaçırıyordu atış yapmayı engellemiyordu ama canımı sıkmaya yetmişti.
Ankara ya dönünce biraz çekinerek Hatsanı aradım. Malum burası canım vatanım Türkiye. İnsan ilişkilerinde diyaloglarında biraz dikkatli ve fazla beklenti(...) içinde olmamak gerek. Ama Hatsan da silah bakımdan Fikret beyle görüştüğümde çekincelerimi boşa çıkararak samimi bi şekilde ilgilendi. Bana bunun pek çok nedeni olabileceğini anlattı. Bundan başkada sorunlar olabileceğini söyledi. Silahı onlara göndermemi, bakmaları gerektiğini, hem tamir olup hemde silahın bakımlarının yapılacağını söyledi.
Ertesi gün yurtiçi kargoyla 12,5 TL karşılığı silahı gönderdim. silahla beraber faturasının fotokopisini birde silahla ilgili kullanım bilgilerimi ve sorunu anlatan ayrıntılı birde not gönderdim. Tüfek ellerine ulaştığında Fikret Bey cepten beni aradı sorunun ne olduğunu, tamir ve bakımlarının yapıldığını anlattı. Sorunun scuba tüpte kullandığım azot gazından kaynaklandığını, scuba tüpte kuru hava kullanmam gerektiğini söyledi.
Toplam 1 haftada silah bana geri geldi 5TL kargo ücretini ödedikten sonra silahımı test ettim. Garanti kapsamında olduğu için ekstra bi ücret ödemedim. Silah şuan çok iyi durumda.
Buradan Hatsan yetkililerine ve özellikle Fikret Beye ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.