herkeze iyi günler video hoşuma gitti paylaşmak istedim yanlış yere konu açtıysam özür dilerim.
Nasıl bir havalı tüfekse :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
pellet in girdiği nokta burda çok önemli,en ölümcül yerine nişan almış,reflex yerinden vurmuş gamo bunu yapıyorsa her havalı bunu yapar
-
Yok yok bu havalı tüfekler kesin adam öldürür.
-
öldürmez diyenmi var tabikide öldürür
-
Çok abartı gibi geldi bana
-
Havalıda olsa dikkat etmek lazım Herife bak domuz avladı havalı tüfekle
-
bikerisinde duşmuştum domuzu burnundan yaralamak onu avlamayı kolaylaştırdığı hakkında ama öldüreceğini bilemem ama zaten açıdan dolayı burnundan vurması zor görüntü net değil ama sanırım butundan vurdu
-
Amcam güzel film çevirmiş
-
atış yaptığı yer hayvanın sol kaşının biraz üzerinde,aslında alnının ortasına nişan almış ama tam ortalayamasa da yakınından vurması yeterli olmuş.atlarda kurşun sıkılan yerle aynı sayılır hassas nokta.
-
Video fake vurulan domuzun rengi ile adamın başına geldiği domuzun rengi birerbir tutmuyor.Ayrıce birerbir adamın domuzu vurduğu anda tam gösterilmiyor videoda sadece domuzun vurulma anı var Ama bilemiyorum genede
-
domuzu gözünden vurup göz çukurundan doğrudan beyine isabet ettirdi desek domuzun burnu aşşağıdaydı,kafa tasını delemiyceğine göre fake olması ihtimal,reklam..
-
şüphe ile yaklaşanların birde bu video'yu izlemesini tavsiye ederim
GAMO Hunter Extreme
-
O video da daha önce çok izlendi. Bu videolar sahte olmasa da vurdukları o hayvana domuz demek oldukça zor. Ufacık yavruları vurup bir haltmış gibi reklamını yapıyorlar. Şöyle yetişkin, kemik ve deri gelişimini tamamlamış esaslı bir domuzu vurmaya kalksınlar da o zaman bakalım kim kimi deviriyor.
-
zaten kamera düzeni profosyonelce düzenlenmiş. domuz sanırım yaban domuzuda değil.
-
Başından vurduğu için ölmesi gayet normal.Hele gözden vurursa anında acısız ölüm
-
- Resmi Gönderi
şüphe ile yaklaşanların birde bu video'yu izlemesini tavsiye ederim
GAMO Hunter Extreme
bu kadarcık domuzu değil havalı eltaşı bile öldürür.
-
insanlar sırf reklam uğruna daha yetişkin bile olmayan bir domuz (cuğu) gözünü bile kırpmadan hiç düşünmeden vurabiliyor yazık hemde çok yazık
-
Bildiğim kadarıyla yurt dışında bu tip avlar için 1cm çaplı pelete sahip özel üretim havalı silahlar kullanılıyor.Yanlış hatırlamıyorsam ki yanlışsa arkadaşlar düzeltsin sumatra nında bu tip büyük çaplı silahkarı var
-
Gözünden vurma ile ilgili : Göze attığınızda göz çukurunda da kafatası kemiği olduğunu(göz çukurunda) ve pelletin orayıda geçmek zorunda olmasını bilmeli ...
-
Şimdi havalıyla domuz vururum deyip köyde sakın hayvanla karşı karşıya kalmayın
-