arkadaşlar merhaba.ankara da acaba nerde atış yapabilirim.sizlerin forumda bahsettiği atış alanlarına bende gelebilirmiyim.eğer gelebilirsem buralar tam olarak nerde bana belirtirmisiniz? çok teşekkür ederim.
atış yeri sorunu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tabii gelebilirsiniz... Yıldızın arkasında, çevre yolundan sonra MÜHYE Köyü var, orada bulunan Paint Sign Paintball Kulübünde, her Cumartesi 0730~0800 de buluşarak gerçekleştiriyoruz atışlarımızı... İmzanızdaki 9mm. lik haricindeki diğer silahlarınızla gelebilirsiniz zira orada gürültü değil atış yapıyoruz
Sevgiler,
-
Ali bey hoş geldiniz demek isterim öncelikli olarak, cmblc yer konusunda size yardımcı olmuş sanıyorum, sadece cumartesi günleri değil forum içi haberleşerek de bazı günler atış yapmaya gidiyoruz. En azından ben gidiyorum. Ankara team olarak sadece cumartesi günleri sabah buluşuyoruz sizi de aramızda görmek isteriz.
-
arkadaşlar ilginize ve samimiyetinize çok teşekkür ederim.ctesi günleri olmasada diğer günler Allah'ın izniyle yanınızdayım.sevgilerle
-
mesela ben bu cumartesi işlerşmden dolayı gelemiyecem.ama azar sabahı biraz takılacam .gelirseniz tanışabiliriz.
sevgiler
-
mesela ben bu cumartesi işlerşmden dolayı gelemiyecem.ama azar sabahı biraz takılacam .gelirseniz tanışabiliriz.
sevgiler
Azar ne be? Pazar pazar...
Sevgiler,
-
arkadaşlar ben de psye gelmek istiyom ama en büyük sorun ulaşım ben keçiören sanatoryumda oturuyom burdan doğrudan minübüs yada otobüs yok ama belki bir yerden aktarma yaparak gelebilirim o civardan geçen toplu taşıma aracı varsa söyleyerek yardımcı olabilirsiniz
-
-
Bir Ankara Team&Çukurova Team buluşma organizasyonu yaprak mi acaba?Nasıl olur beyler?
-
Bir Ankara Team&Çukurova Team buluşma organizasyonu yaprak mi acaba?Nasıl olur beyler?
Süper olur.Cem abi benim rakibim
veysi
-
Süper olur.Cem abi benim rakibim
veysi
Veysi, yeme yutma konusunda rakipsek okey, atışta rakipsek estağfurullah, ne haddimize...
Sevgiler,
-
Veysi, yeme yutma konusunda rakipsek okey, atışta rakipsek estağfurullah, ne haddimize...
Sevgiler,
Cem abi ne demek ben seninle yarışamam bile ne atışta ne yeme yutma konusunda inşallah bir an önce gelirizde tanışırız.Ben sadece Ankara takımı ile sıcaklığımızı dile getirmek istedim.Sana ve Ankara Takımına saygım sonsuz.
Saygılar
Veysi -
jem bey bu gün hava süperdi ama atışı kaçırdık işlerden. Yarın da güzel olacakmış raporlar öyle diyor 10:00 gibi gidecegimdir PS ye, hazır tüp dolu iken atayım doldurayım yeniden diye düşünüyorum.
-
hafta içi giden olursa bende gelebilirim ar6 yı bi türlü görücüye çıkaramadık işleri ayarlabilrsem gelebilirm 10.00 da
saygılar
-
Cem abi ne demek ben seninle yarışamam bile ne atışta ne yeme yutma konusunda inşallah bir an önce gelirizde tanışırız.Ben sadece Ankara takımı ile sıcaklığımızı dile getirmek istedim.Sana ve Ankara Takımına saygım sonsuz.
Saygılar
Veysiİnşallah Veysicim... Bende şaka yapmıştım zaten yoksa sen kiim bana rakip olmak kim?
Sevgiler,