Arkadaşlar size sevindirici bir haber vermek istiyorum.
Kayseri Merkez Avcılık ve Atıcılık Derneğinde dernek başkanı Sn. Murat Develioğlu'nun misafiriydim.
Murat bey önceden tanıdığım, atıcılık konusunda özverili çalışmaları bulunan bir büyüğümüz.
Kayseri'de atıcılık namına bir şeyler olmuyor diye hayıflanırken Kamikaze arkadaşımın Kayseri'de havalı silah poligonu bulunduğunu ve bunun bu dernekte olduğunu ifade etmesi üzerine Murat beyle temasa geçtim, yukarıda da bahsettiğim üzere bu gece poligonda misafir olarak ağırladı beni. Kendisinden atış teknikleri üzerine biraz eğitimde aldım ve benim için oldukça faydalı oldu.
Murat bey atıcılık hobisi ile çok uzun zamandır uğraşan birisi, tek gayesi bu hobinin daha geniş kitlelere ulaşması, poligon açılalı neredeyse 6-7 ay olmuş ama ilginin yetersizliğinden şikayetçi, bu poligon silahınız getirdiğiniz sürece ücretsiz bir tesis, ilgi ve alaka bekliyor. Burada şimdilik 2 atış yeri var ama ilgi yeterli düzeye gelirse buranın büyütülmesi işten bile değil, Murat bey özellikle havalı tabanca konusunda oldukça uzman birisi, lisanslı bir havalı tabanca ekibi de kurulmasını diliyor, burada Kayserili gençlere düşen görev Murat beyi yalnız bırakmamak. Hep hayıflanılan Kayseri'de tesis yok, imkan yok tezi de çürümüş oldu arkadaşlar.
Artık bahane yok gelip burada hem Murat beye destek olunacak hemde birbirimize destek olunacak, sonrasında neler olacak görün bir bakalım
Murat beyle röportaj vari bir amatör video çekimim oldu, telefonun kamerası düşük çözünürlüklü ve birazda acemilikten dolayı görüntü ve seste bazı bozukluklar var ama poligon hakkında ve Murat beyin düşünceleri hakkında bir fikir verecektir kanaatindeyim.
Kayseri ekibini de bu hafta poligonda toplantıya çağırıyorum, mazaretsiz gelmeyini haşlarım ona göre İçtima edeceğuk, daha da poligona almayız
Herkese kazasız ve belasız, hayırlı atışlar dilerim.