geçen sene heves edip gittim Hatsan mod 125 4.5 aldım.
yanında hesiye oalrak Optima 3x9x32 dürbün verdiler.
10-12 kere atışa gittim yanlız. dürbün ayarı bir türlü yapamadım.(8-10 atıştan sonra ayarı kaçıyordu)
şimdi bütçemi geliştirdim 800tl bütçem var.
100-150 metre arası iyi sonuç alabileciğim güzel bir tüfek ve iyi bir dürbün tavsiye ederseniz sevinirim.
TÜFEĞİMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz :FX airguns T12
-
valla pcp silahlara gücüm yeteceğini sanmıyorum aslında çok iyi olur ama bütçe işte:(
bu Hatsan ın pcp leri nasıl at44 lerine baktım 800 tl civarı dürbün hediyesi le gönderiyorlar bide bunları doldurmak için pompa lazım 400 lira civarıda o. etti 1200 tl. benim bütçemle o olmaz yanii.
-
800 lira at44 verebiliyorsan ikinci el t12 var 1050 lira diyor bence biraz daha zorla fx filan al yada ikinci el at44
fx t12 ilanı -
Ben şu an AT44-WX10 kullanıyorum, yaylıdan pcp ye geçiş için güzel. Forumda 2. el at44 ler mevcut göz gezdirirseniz set halinde satılıyor ve fiyatları da uygun.
-
Nickiniz gamoboy olduğuna göre Gamo alırsınız gibime geliyor. Co2 ile çalışan pompalı mekanizmalı, şarjörlü bir modeli çıkmıştı. PCP yi aratmıyormuş fena değil diyorlardı.