Gamo Dynamax 100 yard

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selamlar,

100 yarda fazla tecrübem yok daha çok 50 metreye atış yaptım fakat bugün bir grupman yapıyım dedim, sonuç aşağıda, bütün değerler kağıt üzerinde yazılı , bunlar haricinde rüzgarda düşük seviye diyebiliriz.

http://img227.imageshack.us/img227/1918/dsc0242w.jpg

• ben fotoyu göremiyorum?

Çok bişey kaybetmiş sayılmazsın :)

;kihhik,

Sevgiler,

(kostok, yanlış anlama ha, espri yapmaya çalıştım yoksa grup gayet güzel olmuş)

This is AnkaraTeam, you know...

WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD

Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."

ankarateam.png

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen cmblc (31 Ekim 2010 22:46).

• Emre atışları yaparken farketmemiştim, 18 grain kullanmış.Oysaki tüm gün 16 grain ile atıp grupmanı farklı peletle yapması hata olmuş.Farklı bir pelete geçmeden önce namluyu temizleyip gruba başlamadan önce 10-15 atış pelet-namlu uyumunu sağlayacak sıvanmayı yapmak daha doğru bence.

FİLİNTALAR GRUBU