AA S410 silahımın tüpünü çizilmelere karşı korumak için bir tür kaplama yapmak istiyorum. Tüpü tabelacılarda bulunan siyah kaplama bandıyla sarsam acaba nasıl olur?
AA S410 Tüp Kaplama
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
turaaaaaan bozma tüfegin güzelligini kardeşim
-
fiziki hasarlardan korumak güzel olur, ancak nem gibi düşmanları içerde hapsedip pasa neden olacak işlere girişmeyin bence.
-
Turanım valla ben de düşünüyorum bu kaplama işlemini ama Erdem abinin söylediği nem durumu benimde kafamı kurcalıyor.O yüzden ayda bir kez bu korumayı söküp gerekli bakım işlemini yaptıktan sonra tekrar yeni kaplama yaparak bu sorunu çözebiliriz diye düşünüyorum.
Ben aynı zamanda bu işlemi namlu üzerine de uygulamayı düşünüyorum ama siyah renk değil AA LIMITED EDITION gibi yapmak istiyorum. -
turaaaaaan bozma tüfegin güzelligini kardeşim
Hakan amacım görüntüyü değiştirmeden koruma yapmaktı.
fiziki hasarlardan korumak güzel olur, ancak nem gibi düşmanları içerde hapsedip pasa neden olacak işlere girişmeyin bence.
Erdem abi aslında pas olayını merak ettiğim için bu konuyu açmıştım. Bant altında paslanma olabilirmi diye düşünüyordum. Sayenizde öğrenmiş olduk. Aydınlatma için teşekkür ederim
Turanım valla ben de düşünüyorum bu kaplama işlemini ama Erdem abinin söylediği nem durumu benimde kafamı kurcalıyor.O yüzden ayda bir kez bu korumayı söküp gerekli bakım işlemini yaptıktan sonra tekrar yeni kaplama yaparak bu sorunu çözebiliriz diye düşünüyorum.
Ben aynı zamanda bu işlemi namlu üzerine de uygulamayı düşünüyorum ama siyah renk değil AA LIMITED EDITION gibi yapmak istiyorum.Togay dediğin gibi olabilir ama bantı sök yeniden tak bıktırır adamı
-
FX lerde Tüp alüminyum olduğundan nemin etkisi olmaz herhelde .
-
Kaplama arasında(bu alkor veya karbon kaplama olabilir)Hava kalmadığı sürece paslanma söz konusu olmaz.
-
Cam filmi de kullanılabilir. Bir ara ben de düşünmüştüm.
-
Çokda güzel gözüküyor.
[Resim Engellendi: http://img89.imageshack.us/img89/402/p80111551.th.jpg]Uploaded with ImageShack.us
-
mehmet abi bu cam filmi mi?
Biz ne zaman yapacağız abi bunu?hafta sonu yapalım mi?