Öncelikle böyle güzel ve harika konuların açıldığı airguntürk forum sitesi kurucu ve yöneticileri tebrik ederim.Ben foruma yazı yazan değilde,iyi takip eden ve konuları inceleyen birisiyim.Silahlara coçukluğumdan beri bir sevgim var.Keskin nişancılığım var.Yıllarca silah taşıma hakkım olduğu halde kendime güvenemediğimden almadım.Neyse sonunda karar verdim silah taşımaya.Ve belgelerin hepsini tamamladım bir iki güne kadar silah alma belgem bir aksilik çıkmazsa elime gecer.Tabi ben ayrıca havalı silah tutkunuyum.
Ben bu konuyu açarak cidden iyi bir silah alayım diyorum,tabi yardımlarınız olursa.İlk başta MKE de Walther p99 AS almayı düşünüyordum,zaman ve işler fırsat vermediği için belgeleri hazırlayamadığımdan MKE de şu an kalmadı,neyse sonra stoklarına Glock 19c girdi ,tabi biz bunuda kaçırdık.Şimdi kararsız kaldım polis ve subay olup silahtan anlıyan arkadaşlar kesinlikle Sig Sauer almamı önerdiler.Bende araştırmayı seven biriyim okumadığım forum,katalog kalmadı.Sig sauerin SL SO ile bitenlerinin harika olduğu,tamemen çelik olduğu ortaya çıktı.Tabi ben ona karar vermiştimki ağırlığının yaklaşık 1180 gr olduğunu gördüm tabi şarjör de eklenirse 1,5 kg olacak tı.Sürekli taşınacak olan bir silah için çok ağır.Bunu askıya aldık ve araştırmaya devam ettim.İnceleme ve araştırma sonucunda H&K P30L nin çok kaliteli ve hafif bir silah olduğunu belirledim.
Siz forum arkadaşlarımdan isteğim Seçtiğim silahı kullananlar varsa bilgi rica ediyorum ayrıca eğer başka bir silahta önerirseniz memnun kalırım.saygılarımla
H&K P30L Almayı düşünüyorum!!!
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
H&K P30L yi tercih etmelisin. 7-8 senedir H&K USP Compact Taşıyorum. Bu p30 Compact ın biraz daha geliştirilmiş hali, L de uzun sürgü demek. Kurması daha kolay. Sağlamlık isabet ve üretim kalitesi olarak üstün kalitede bir silah. 100.000 mermiyi bile size arıza çıkartmadan atar. Başka da hiç bir silah düşünmeyin.
-
bu silahı da kaçırmadan hemen al.
-
artık kısmet belgeyi alalımda.
-
Şu testi incelemeni tavsiye ederim. Silahı toplamda 13 kere temizleyerek 75.000 mermi atmışlar. 25.000 daha atacaklar.
http://pistol-training.com/archives/2239
[Resim Engellendi: http://9x19mm.com/photoalbum/albums/userpics/normal_P30-Display.jpg]
H&K 4 Ever
-
çok teşekkür ederim.Aklımda bir soru kalmadı.Biz zaten 75.000 adet mermiyi nasıl atarız ki!!.Senede 1000 mermi olsa 20 senede 20.000 ad. mermi.Sağolun ben kararı verdim.Belge biraz önce sordum bayram sonu verecekler inşallah silah ozamana kadar tükenmez.
saygılar. -
H&K P30, son versiyon,teknolojik olarak en yeni tabancalardan biri.Ayrıca H&K çok donanımlı bir firma,silah yapım makinalarınıda kendileri üretiyor.Sizin için iyi bir tercih ama p99 stokta varsa birde onu düşünün derim.
-
Evet ilk almayı düşündüğüm silah p99AS idi oda stoklarında tükendi.ikinci elde almak istemedim.MKE de suan p99QA var.Bu silahida kimse önermedi kullanımı biraz zor oldugundan.Yine almaya gittiğimde bir vitrindede göreceğim.Yanlız kararı verdim gibi.
-
Vitrinde P99'u görseniz de elinize alıp tetiğine basmadan AS ile olan farkı anlayamazsınız. Malumunuz AS ile QA arasındaki fark tetik mekanizmasında.
-
Ben Glock alın diyeceğim, dayak yiyeceğim, demiyorum.
-
Arkadaşlar dün itibariyle silahımı aldım.H&K P30L cidden güzelmiş.MKE de ki satış sorumlusu çok güzel bir tabanca olduğunu vurguladı.
arkadaşlarımın tümüne saygılar sunarım. -
kazasız belasız sadece hobi için kullanmanızı temenni ederim hayırlı olsun
-
Güzel tercih, kazasız belasız isabetli atışlarda kullanın.
-
Hayırlı olsun, Allah kötüye kullandırtmasın... Kazasız belasız, zevkli atışlar dilerim... Zahmet olmazsa, silahın değişik açılardan 3-4 poz fotosunu yayınlarmısınız burada? Şimdiden teşekkürler...
Sevgiler,
-
güle güle kullanın . isabetli bi seçim olmuş.
-
Dualarınız için çok teşekkür ederim.Kesinlikle fotolarını yayınlayacağım.Bügün biraz atışta yaptım,fevkalede bir tabanca.Daha önce glock19c,ruger,smith v.s ile atış yaptım bu çok farklı geldi.
saygılarıma iyi akşamlar dilerim. -
Güle güle kullan, ilk zamanlar tetik sert gelebilir zamanla yumuşuyor. Biraz atış yapınca parçalar birbirine alışıyor.
-
Öncelikle hayırlı olsun bir Usp Custom sport kullanıcısı olarak artık kolay kolay başka silah beğenmiyceğinizi belirtmek isterim.