arkadaşlar tüfeğim tetiğe basmadan kapatırken bazen kendiliğinden patlıyor sizce nedendir?modeli ilk çıkan mod 95 lerden
mod 95 kendiliğinden patlama
-
dudayev -
29 Kasım 2010 14:09
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Fabrikaya gönderin halletsinler boşa uğraşmayın halletmekle.
-
Çok tehlikeli . gerekli açıklma yazılı notla birlikte. hemen fabrikaya yollanmalı.
-
benimde başıma gelmişti bir kere .Allah ıma şükürler olsun bir kaza olmadı.
hemen servise yollayın yenisini verirler. -
benim tüfeğimdede aynı sorun vardı 1ay kadar önce fabrikaya gönderdim yapıp gönderdiler.bence hiç kurcalamadan fabrikaya gönderin
-
Ben mod 95 tetik tertibatının küçük parcalarına yeşil gres sürmüşdüm toplaması kolay olsun diye gres eskidikce tetik kacırmaya başlamışdı tetige dokunur dokunmaz düşüyodu sonra söküp balata temizleyiçi sıkdım ardından pas önleyici şimdi cirlop gibi oldu ilk günki gibi kurulma esnasında cıt sesini duyuyorum siz siz olun tetiğe gres değdirmeyin ..
-
benim başıma da buna benzer aynı sorun gelmişti.benim tüfek namluyu kapatırken değil emniyet mandalını açıp kapatırken patlıyordu.en iyisi fabrikasına göndermen ve arızanın giderilmesi talebinde bulunman olacaktır.her şeyden önce emniyet gelir.selamlar.
-
aynı şey benim 1. nesil patriotumun basınada geldi yaptırdım tekrar oldu sonrasında fabrika bana sıfır 2. nesil bir patriot yolladı.