Yarın Sabah Kimler gelebilir..
4 Aralık 2010 Cumartesi Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yarın sizlerle tanışmak için gelebilirim idare eder bi tüfeğimde var ama saat kaçta buluşursunuz ben keçiören tarafında oturuyorum da
-
ben batmandaki görev yerime döndüm,yıbaşından itibaren ankarada olacam. görüşünceye dek ankara team a hoşçakalınnn diyor muhabbetinizin bol ve tatlı olmasını diliyorum.
-
Bu haftasonu işyerinde işim var, gelemeyebilirim. Size iyi eğlenceler.
-
Saat 9:00 gibi gelicez Umutla beraber. Saygılar
-
saat 10 gibi belki gelebilirim.
sevgiler
-
Kalabalık sayılacak bir katılımla,sıcak,sohbet ve muhabbetli bir gün daha yaşadık. Bu haftaki buluşmamız renkli sahnelerle dolu ..Cem, Ok atışı gösterisi yaptı..Evren'in A380 ide uçurduk.. ama inecek alan bulamayınca dallara takıldı 5 kişilik kurtarma ekibi sorunu çözdü Katılımcı arkadaşlara teşekkürler..
-
Ben biraz sorunlu da olsa işimi çözdüm. hafıza kartından windows kuruyordum, daha önce hiç bir sıkıntı yaşamamıştım ama iş yerindeki bilgisayar kurulumu başlatıyor fakat bir türlü ilerlemiyordu. Neyse 1-2 saat cebelleştikten sonra yeni bir şey öğrendim, bazı anakartlar usb stick lerden kurulum yapabilmesine rağmen, kart okuyucuya takılmış hafıza kartlarından kurulum yapamıyormuş.
Biraz da motorla gezdim , sizleri de düşündüm acep ne yapıyorlardır diye. İyi eğlendiğinize eminim.