Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Genelde hatsanın silahlarında vidalar görsellik amaçlı konulur , bir fonksiyonu olduğunu hiç sanmıyorum Alan kişi ayarın mevcut olduğunu sanar, oysa ki vida kısadır ve işlevini yerine getirmiyordur falan
Kitapçıkta ne işe yaradıkları hakkında bir bilgi yok mudur? Görünüşe göre bir yorum yapsam arkadakinin tetik ağırlığı, diğer iki vidanın ise 1 ve 2. seviye ayarları olduğunu söylerdim. Ama gerçekten işe yarıyorlar mı bilemiyorum.
ben çok kurcalamıştım zamanında bu tetiği hatta o zamanlar tetik hassasiyetini göstermek için video bile eklemiştim,eklediğim videoda tetiğe saatçi tornovidası ile dahi hafif yüklememde tetik düşüyordu,(bu yüzden kötü örnek olup başkasının yapacağı bir kazaya benim sebeb olmam düşüncesi ile videoyu kaldırdım),,tüfek montajlı ikende aynı derece idi,sonra bu ayardan vaz geçtim,çok tehtlikeli olduğunu gördüm aşırı yumuşatmanın,namluyu kapatırkenbile tetik düşebilir arkadaşımın sorusuna gelince,uzun zamandır tüfekleri elime almıyorum,bendeki mod99 ankara da yeni sahibinde hatırlıdağım kadarı ile,arkadaşımızın eklediği resim üzrinden yorum yapayım,
resimde 1 ve 2 nolu alyan vidalar çok içeride,onları biraz gevşetin,tetiğin yanından bakınca 2 bucuk yakut hatırlıyamadım 3 yiv dışarıdan yandan bakınca gözüke bilsin alyan vidalar,arkadaki alyanı yarım tur sık önce bir dene,olmadı bir yarım tur daha arkadaki alyan vidayı sık dene,aklımda kalan bunlar öyle hatırlıyorum bu model tetik ayarlıyabiliyorsunuz arkadaşlar,istenildiğinde dokunmatik bile olabiliyor ama bunu tavsiye etmem tehlikeli