biraz önce teslim aldım. sadece açıp baktım güzel görünüyor. bi adet te tek parça ayak aldım. hafta sonu atıştan sonra sonuçları paylaşırım.
HATSAN MOD 99 aldım.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
abi hayırlı olsun... allah kazasız belasız atışlar nasip etsin... gerçekten güzel bir tüfek...
-
hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan iyi atışlar yaparsın inşallah
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.İyi bir tüfek olduğunu düşünüyorum, dürbün alacaksanız mutlaka dampa ayak kullanın ve max 40 mm ön mercek çapını geçmeyin.
-
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. Saygılar.
-
Hayırlı olsun Davraz.
Merakla bekliyorum izlenimlerini.
-
hayırlı olsun,güle güle kullan
-
teşekkürler arkadaşlar. akşam silahı biraz kurcaladım. yağladım. temizledim. tek parça ayağı ve dürbünü montajladım. ilk izlenimlerim : güzel görünüşü olan bi silah . boğaz alası çok geniş yapılmış nerdeyse dörpülemeyi düşündüm. bir de namlu kilidinin uç kısmı plastikten yapılmış her çekişte plastik parça kullanılıyor. umarım dayanıklı olur. ama şu da varki çoluk çocuğun eline geçse bu kilit işe yarar silahı kuramazlar. hafta sonu atışlarına bakacaz . şimdilik sadece akşam bahçede bir atış yaptım. denemiş oldum.
-
bence 32 mm de tek parca ayağa bile gerekyok yanında gelen ayaklar işe yarıyor
-
Hayırlı olsun. Yalnız dürbünü kullanmak için biraz erken değilmi Beni tahrik ediyorsun silahdaşım
Tüfek yayının rodaj süresini tamamlaması, atışların stabil hale gelmesi ve dürbünün dağılmaması için takmadan 1000 ila 2000 atım yapmak gerekiyor diye bir rivayet var aklında bulunsun
-
Arkadaşlar bir soru aklıma takıldı. Bu davraz arkadaşımızın bahsettiği tek parça ayak ne işe yarıyor. Bu parçayı alsam, rodajını tamamlamadan dürbünü kullanabilirmiyim ?
-
hayırlı olsun