ortalama ilk 100 atışta böyle bir ses yoktu. yeni yeni çıkmaya başladı. büyük bir problem olduğunu sanmıyorum ama bu sesi çıkarırken silahı çok fazla kullanmak istemiyorum. psikolojik olarak zarar veriyormuşum gibi geliyor. sanırım söküp eklem yerlerini silikonlu gresle yağlayacağım.
Zoraki HP 01 ,177 L&W Bull Barrel
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yanlış bir girişim olacağını düşünen ustalar beni durdursun lütfen
-
sSilahı sökmeden önce Atakarms ı telefonla arayıp sorunuzu dile getirseniz size yardımcı olacaklardır. Olmazsa da fabrikaya göndermekte fayda var.
-
teşekkürler alitekin bey. dediğiniz gibi önce firmayı arasam daha iyi olacak.
-
Hort
Selam sayın alitekin 36 cm lw boruyu taktıktan sonra yaptığınıZ denemeleri forumda bulamadım. Nasıl bi sonuç aldınız? -
Merhabalar...
36cm LW namlu ile Crono çalışmalarım vardı aklımda kalan crosman pelleti 810fps ile atıyordu 4 pompada bildiğin yaylı tüfek gücüne çıktı. İsabeti hissedilir derecede arttı.
-
Bende benzer bi uygulama yapmak istiyorum. Silahım light 5.5, bu uygulama ile kalibreyi değiştirmelimiyim? Yoksa 5.5 ile devam edilebilirmi?
-
Zoraki tabanca gücü itibariyle 4.5 kullanmak daha ideal oluyor. 5.5mm ile düşme fazla oluyor. Bulabilirseniz dış çapı 10mm 4.5 mm namlu tabancaya uygulaması kolay. Şimdiden kolay gelsin.
-
Bende benzer bi uygulama yapmak istiyorum. Silahım light 5.5, bu uygulama ile kalibreyi değiştirmelimiyim? Yoksa 5.5 ile devam edilebilirmi?
Yurtdışında Zorakiye 6,35 namlu takanlar var.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -