Bugün hava müsaitti ve Air Arms TX 200 le ilk grupmanımı yaptım hava az rüzgarlı, dürbün Tasco 3-9* 40 oturarak destekli atış, mesafe yaklaşık olarak 40 yrds. Bu arada TX200 olan ilk izlenimlerime gelince; öncelikle ahşap ve metal kısımları son derece kaliteli, tepme yok gibi sadece yayın sesi duyuluyor. Bu haliyle HW 97 K dan bir adım öne çıkıyor. Dürbün ayarını baştan yapamadım. Ayarı yaptıktan sonra son derece isabetli atıyor. Bir yaylıdan beklenmeyecek şekilde stabil. Sideprensi Kadir Bey' in dediği gibi hedefi vuramayan kendinde arasın suçu. Yalnız ağırlığı fazla gibi FX 12 ile mukayesesi bile yapılmaz bu hususta ama diğer yaylılarla karşılaştırıldığında onlardan farkı yok. Resimde görülen sağ ve sol taraftaki ilk peletler ayar yaparken atılanlar. Sonuç olarak bir yaylıdan bu kadar keyif alabileceğimi sanmamıştım.
[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/1e6m8i.jpg]
Air Arms TX 200 İlk Grupman
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tebrikler
-
abi birazda pratik ile çemberi daraltman içten bile deyil air arms yaylım var ama bende ilk defa bu tüfeğin grupman resmini görüyorum
-
Haklısın Kadir biraz daha pratikle çemberin daha küçüleceğini bende ümit ediyorum. Artık sıra sende senin grupmanlarını bekliyoruz.
-
Yaylının keyfi yanına sadece hedef kağıdı pellet taşımak. Bir de böyle isabetli oldu mu değme keyfine.
-
tebrikler,güzel grup...
-
tebrik ederim dürbünü dampa ilemi yoksa iki parça ayak ilemi monte ettiniz birde hw97 k ile grupta bir fark göremedim başka farklı yanları varmı saygılar
-
Elinize saglık yaylı bir tufekle cok gusel bir grupman.
-
Dürbün dampa ayakla monte edilmiştir. Tasco 3-9*40 dürbün ile atış yapıldı. Bu dürbünün bu tüfeğe uygun olduğunu düşünmüyorum. Yetersiz geldi bana. Ben HW 97 K da kullandım. Farklılığına gelince pelet yüklerken Air Arms ta ek bir kilit sistemi mevcut çok güvenli, pellet yüklerken mekanizmanın kapanıp parmağın kopma tehlikesi yok. Kullanılan malzeme kalitesi çok yüksek. Tüfeğin gerek ahşap kısımları gerekse metal namlu kısmı o kadar güzel, al benisi yüksek ki insan seyretmeye doyamıyor. Bu tüfekle ilk atışlarımdı. Bir 100-200 pellet atmış olsaydım tahminim çok daha güzel bir grupman olurdu. Tüfeğe alıştıktan sonra bir deneme daha yapacağım. İlk atışlarım olmasına rağmen TX 200 ün HW 97 K ya göre daha isabetli olduğunu düşünüyorum.